Amanda SeyfriedSista teckningen för i år då. Blev klar med den i förrgår. Jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva om den, men vad tycker ni?


Måla med smink?


Tänk vad coolt att man kan måla så fint med smink! Jag har länge velat testa att måla med något slags puderliknande färg... Kanske borde testa att måla med smink? Haha, jag vet inte. Om jag skulle måla med smink så skulle jag självklart använda gammalt smink. Att jag slängde mina gamla sminkbortstar är en annan sak.


New inMary-Kate Olsen

Resultat.

Igår blev  jag äntligen klar med denna teckning! Den tog ju några timmar att rita. Det kändes som att den aldrig skulle bli klar. Jag blev jättenöjd med resultatet! >Den här< teckningen har alltid varit min favoritteckning, men denna på Mary-Kate slår den! Alltså, ni ska se hur den ser ut IRL. Den ser nästan ut som ett foto. I alla fall från vissa vinklar. Jag blev jättenöjd med armbandet också.WIP GIF. (Klicka)

Nyss blev jag även klar med min Amanda Seyfried teckning, så jag visar den sen eller någon annan dag.


WIP: Mary-Kate OlsenAlltså, teckningen ser faktiskt ganska verklig ut IRL. Just saying. Ni får se den när den är klar.


Fler julklappar

Jag fick så många snygga saker från Forever 21! Här är två av tre tröjor. Jag älskar verkligen alla tröjor jag fick där ifrån. De sitter så fint. Kan visa den sista senare.


MICHAELA. Tecknat - Foto- Mode - Skönhet m.m.


Lucy HaleKopierade bilden innan jag gjorde läpparna och målade de röda.

Denna teckning har ni sett som WIP förut. Nu är den klar. Jag visste inte om jag ville ha röda läppar eller svartvita så jag gjorde två varianter. Ville även att den skulle se mer tecknad än verklig ut för att testa något nytt liksom.

Vilken tycker ni är finast?


Shenae Grimes

Denna teckning är inte speciell alls. Ville bara träna på att rita hår, men jag lägger in den i alla fall.


Scarves


Tubhalsduk - Forever 21 / "Päls" halsduk/krage - H&M

Fick dessa två i julklapp. "Päls" halsduken vet jag inte riktigt hur jag ska bära, därför är bilden inte så fin. Det är snyggt att ha den till en skinnjacka i alla fall...

Visar fler snygga julklappar senare. Jag fick några jättefina tröjor från Forever 21!

P.S. Kolla in bloggen senare så lägger jag in två teckningar (Shenae Grimes och Lucy Hale).


Mary-Kate & Ashley Olsen

Idag blev jag klar med denna teckning. Jag blev mer nöjd med Mary-Kate (vänster) än Ashley. Kanske gör klart någon mer teckning idag. Jag får se... Men om jag blir klar med den så får ni se den imorgon eftersom att dagsljuset börjar försvinna. Jag tycker inte att foton i lampljus blir lika fina.


Ariana Grande

Här är teckningen jag lovade att visa! Vad tycker ni om den? Jag blev inte så nöjd med håret, som jag skriver väldigt ofta. Kanske borde träna lite mer på att rita hår?


En julklapp

En av julklapparna jag fick igår var denna väska från Forever 21. Jag fick mer saker från Forever 21 och lite andra saker som jag kanske visar någon annan dag!


Adriana Lima (Igen, och igen)

Igår fick jag lite tid över och då ritadejag klart den sista biten av håret på denna teckning. Tycker ni att jag ritar av Adriana för ofta? Haha...

Jag blev inte jättenöjd med håret, men annars är jag nöjd. Det är ju faktiskt ganska pilligt att rita spetsen.

Nyss blev jag även klar med min teckning som föreställer Ariana Grande. Kolla in här senare så visar jag den då! Nu har jag "bara" sju teckningar kvar som måste bli färdiga.


God Jul!Livebrush ♥Jag har laddat ner ett illustrationsprogram som heter Livebrush. Det finns väldigt fina mönster och penslar att jobba med. Bilden ovan har jag gjort i programmet, men texten och texturen etc. lade jag till i Photoshop.

Vad tycker ni är finast, med eller utan tidningstextur?


Edit: Fick en fråga från en tjej som inte har en blogg, så jag svarar här.
Jag använder datamusen när jag ritar på datorn :)


Vilka tutorials vill ni ha?

Vad vill ni ha en tutorial pa?
Hur man tecknar har
Hur man tecknar Ogon
Hur man tecknar Lappar
Hur man tecknar en nasa
Annat (kommentera)
pollcode.com free polls


(å,ä och ö funkade inte)

Många har velat att jag gör tutorials på hur man ritar vissa saker, men jag har inte haft tid. Rösta i pollen så gör jag en tutorial på det som får flest röster till att börja med. Det kanske inte blir denna vecka, men ni kommer att få en!


Lite text osv.

Random bild.

Idag tonade jag håret mörkare och toppade det. Det är väl ingen som bryr sig om det men jag ville bara skriva det så att jag kommer ihåg när jag behöver toppa håret igen, haha.


Tyra Banks

Nu blev det två teckningar på raken, men ni gillar ju mest när jag lägger in teckningar så det gör väl inget?

Idag gjorde jag klart min Tyra Banks teckning. Jag lade upp denna teckning som WIP. Det var faktiskt det första inlägget i tecknat kategorin! Anyway, jag blev inte så nöjd med håret för jag slarvade mig bara igenom det. Teckningen påminner lite om min Adriana Lima teckning tycker jag...

Som jag skrev i "Ashley Olsen-inlägget" så har jag en massa ofärdiga teckningar som jag vill hinna klart med innan nyår. Jag tänker rita klar dem men sedan när jag börjar med nya teckningar så tänker jag använda en lite annorlunda teknik för att utvecklas. Sedan kanske jag börjar testa att rita på A3 papper. Ville bara säga det.

Men, men... Vad tycker ni om teckningen?


Ashley Olsen

Igår blev jag klar med min teckning av Ashley Olsen. Jag tror att jag började på den i våras och sen har den bara legat. Nu när jag lägger in den på bloggen funderar jag bara på om bakgrunden verkligen var klar? Jag tror inte det, men det spelar ingen roll... Jag har en massa ofärdiga teckningar som jag vill bli klar med innan året är slut, så jag får väl rita mycket nu på jullovet som jag precis har fått!


New in

Mitt första röda nagellack... Tror jag!


You go Glen Coco!

Haha, jag fick en polkagris av "Anonym" i skolan idag. Dock så är det ju inte seriöst. Jag är säker på att det är en tjej som inte gillar mig så mycket som har skickat den. Kul att hon bryr sig så mycket att hon måste slösa fem kronor på att försöka driva med mig, haha :D Inte ens värt det. ;)


Microshadow Muffin

Många har säkert hört förut att Make Up Store's Microshadow Muffin funkar jättebra som highlighter? Men för er som inte visste det så tänkte jag bara tipsa om den! Det är fint att applicera den på hela ögonlocket också. Dock inte hela vägen upp till ögonbrynet. Bara på ögongloben och precis under ögonbrynet, men det fattade ni säkert? Haha.


WIP: Amanda Seyfried

.
Jag lovade ju WIP bilder på mina nya, pågående teckningar. Som det står i rubriken så är det Amanda Seyfried. Jag blev faktiskt nöjd med ansiktet (fast jag vet inte om jag ska ändra något), men jag är lite nervös inför att rita håret. Att rita blondt hår är inte lika lätt som mörkt.
.
Thoughts so far?


Förvänta er fler teckningar.


Randombild.

Förlåt för att jag inte har bloggat så mycket denna vecka. Det har varit prov osv. i skolan eftersom att det är sista veckan. Jag har i alla fall börjat med tre nya porträtt (Mary-Kate Olsen, Amanda Seyfried och Annalynne Mccord). Jag är långt ifrån klar, men vill ni se resultaten när de är klara så får ni kolla in bloggen lite då och då! Kanske visar någon WIP bild?


Triss

Min familj har en Triss-julkalender, men vi har nästan inte vunnit något alls. Idag var det min tur att skrapa och jag vann såklart inget! Köper man en sån dyr kalender tycker jag att man ska ha lite större chans att vinna. Jag förstår inte hur vissa kan ha sån tur att de vinner en miljon eller får skrapa i TV och vinner flera miljoner.
Har ni vunnit någon stor summa på Triss någon gång?


OPI

Vilken bakgrund tycker ni är snyggast? (Översta bilden är ju ändå finast för den är bäst fotad)


PINK - Soft & Dreamy

Jag sitter och luktar på min body mist från Victoria's Secret. Jag vet att jag har sagt det förut, men den luktar så gott! Ska jag vara ärlig så har jag nästan aldrig använt den eftersom att jag är rädd att den ska ta slut. Att beställa från deras hemsida är ju extremt dyrt eftersom att det är från USA. Någon som vet om det finns att beställa PINK body mists från någon webbshop i Sverige?


Treatment Mascara

Jag har säkert redan tipsat om denna mascara förut, men till mina nya läsare så kan jag ju tipsa om den igen. Treatment Mascara är i alla fall en mascara från Make Up Store. Den gör såklart inte dina fransar svarta, men den fungerar som ett balsam för dem. Applicera mascaran när du är osminkad så blir dina fransar längre och fylligare om några månader! Den funkar även till ögonbrynen.
.
Nu lät det som att jag gjorde reklam men med så några läsare så vill väl ingen att jag ska göra reklam för dem, haha.


Snöslask

Jaha, nu snöar det mycket (blötsnö) och man hör hur det droppar ner på fönstret. Vilken tur att lektionerna är inställda idag så att jag förhoppningsvis inte behöver gå ut i slasket!


:)

Dammigt armband?


Colors

Jag har inte så mycket att blogga om just nu så jag lägger mest in bilder som ni kanske ser. Ni får ju gärna kommentera om det är något speciellt ni vill se. Typ teckningar, outfits, bilder osv.?


Hope - Believe - Love - Faith

Tidsinställt inlägg.


Att hitta saker när man städar sitt rum..

Haha, jag har sovmorgon så jag tänkte typ "Äntligen har jag tid att städa mitt rum!" och så hittar jag bubbelplast... Nu måste jag smälla allt innan jag kan fortsätta. Fast jag hinner typ inte fortsätta. Haha. När ska jag ha tid att städa mitt rum egentligen?!


Tävlar hos HotGossips

Jag tävlar om en säck med en massa najsiga saker hos hotgossips.se. Vill du också tävla så klicka bara på länken!


Naomi Campbell - At Night

Detta var den första parfymen jag någonsin köpte (fick) och jag använder den fortfarande. Den luktar så gott!


Outfit Illustration

Jag hittade en jättesnygg outfit på MyLovebasket.com och jag bestämde mig för att måla av den. Den är målad i vattenfärger och tusch. Blev inte så nöjd men det var ju bara en snabbteckning ändå.


Veckans låt :)♥ Mylovebasket

Jag har uppdaterat min lovebasket. Ta gärna en titt!