London - Shopping clothes

Jag hade väldigt tur eftersom att Forever 21 öppnade en ny affär på Oxford Street när jag var i London. Den affären är verkligen grym. Det fanns tre våningar och man ville ha typ allt, men jag köpte bara fyra tröjor och det jag visade i förra inlägget plus några sminkborstar. Affärerna i London har verkligen jättebra service kan jag tillägga!

 

 

Tröja från Topshop. Jag köpte en till svart tröja men den har jag inte tagit kort på.

 

Skjorta från Forever 21. Älskar den!

 

 

Jag köpte även en t-shirt på Forever 21, men den har jag inte heller någon bild på.

Förutom detta så köpte jag en I <3 London t-shirt och en väska som det står London på.London - Shopping Accessories

Självklart så shoppade jag ju i London också! Jag köpte mest smink och accessoarer som ni får se i detta inlägg.

 

Parfym och Body Mist från Victoria's Secret. Båda luktar jättegott! Jag fick en väska på köpet när jag köpte parfymen också.

 

Väskan :)

 

Ögonskuggspalett från Bobbi Brown. Bara naturliga färger. Love it!

 

Smycken från Forever 21.

 

Rouge och eyeliner från make-up store. Läppstift från MAC.

 

Kläderna får ni se sen! :)

 

Förlåt för alla töntiga tags. Det är en vana när jag redigerar bilder att sätta tags på dem.

 

 London - Madame Tussauds

Det var jättemycket folk på Madame Tussauds, så man kom knappt fram och kunde inte kolla på alla dockor. Jag är så kort också så jag kan inte ta kort. Min pappa tog i alla fall kort på nästan alla dockor, så jag lånar hans bilder. Jag tycker dock inte att dockorna var så lika de riktiga personerna.

 

Miley Cyrus.Leona Lewis.Angelina Jolie och Brad Pitt.Britney Spears.


Jag tog också kort med Zac Efron, Miley, Lady Gaga och Justin Bieber, men de bilderna vill jag helst inte visa, haha.

Random

Jag vet att jag inte har bloggat något, men jag har varit i London och innan det så hade jag inget att blogga om. Nu så har jag dock några inlägg som jag fixar senare. Ville bara säga det.


Tecknat - Lady GaGa

Jag vet inte varför bilden ser så kornig, kladdig och svag ut i bloggen. (Antagligen kamerans kvalité) Det gör den i alla fall inte IRL.


Nu är Lady GaGa klar! Det var ganska roligt att teckna denna eftersom att det är så mycket saker i bilden. Jag slarvade lite med håret eftersom att jag tycker att det är så svårt att rita hår, men jag blev i alla fall ganska nöjd.Artpad

Med Artpad så kan man måla online. Det är jättekul, haha. Här ser ni hur jag målade min målning, och ni kan även måla er egna målning.Jag vill bara säga att..

Jag ser att många besöker min blogg. Många fler än de som faktiskt följer min blogg på bloglovin. Om ni gillar min blogg så får ni jättegärna följa den på bloglovin! Då ser ni ju också när jag uppdaterar.

 

bloglovinSkyscraper - Demi Lovato.

Nu blev det lite många musikinlägg, men denna låt är så himla bra. Demi Lovato är lätt den bästa Disney-stjärnan.What are words if you really don't mean them when you say them?

Jag älskar låtar som faktiskt har en meningsful text.Designa din klänning

På Nelly.com brukar det ju vara designer tävlingar. Det tycker jag är jättekul! Haha, men nu kan man i alla fall desgina en klänning. På bilden ser ni min. Jag är dock inte med och tävlar.

Länk till tävlingen.

 

Off Topic:

Jag vill bara säga att inläggen kanske inte är så intressanta just nu eftersom att min pappa har sin kamera. Jag brukar låna den men nu har han åkt iväg med den så jag kan inte ta bilder. Eller, jag kan ta bilder med min kamera men de bilderna blir bara suddiga.Pretty Little Liars

Ett TV tips är Pretty Little Liars. Det är så himla bra!PolyvoreSvar på kommentar

Anonym om Fresh Body butter:

Vart kan man köpa dem för någonstans? :D


- Jag köpte dem på Coop Forum :)Tecknar

Teckningen är inte klar och man ser inte ens att det är Lady GaGa typ. Men annars så är jag faktiskt nöjd! Dock ser den mycket bättre ut IRL. I bloggen ser den lite kladdig ut."Blondiner VS Brunetter"

Jag är så trött på frågan "Blondiner eller brunetter?". Den är så himla ytlig tycker jag. En blondin kan vara lika smart som en brunett, och en brunett kan vara lika lätt som en blondin. Det sitter i personligheten, inte hårfärgen. Bara personen passar i sin hårfärg och att den ser naturlig ut är det ju okej.

Visst, alla har olika åsikter och detta är min. Jag tycker absolut inte att det spelar någon roll. När det gäller killar så tycker jag att vilket som är snyggt, bara det passar personen! Jag säger inte t ex. "Sorry, jag är bara intresserad av brunetter". Det låter ju hur töntigt som helst.

 

Att föredra en hårfärg är ju en annan sak som jag kan förstå, men vissa säger att de bara vill dejta brunetter. Okej, du kanske bara attraheras av brunetter men tänk så nobbar du en tjej eller kille som kan vara helt amazing bara för att han eller hon har blondt hår? I slutet så är det ju alltid personligheten som vinner.

 

Ja, som jag sagt så dras alla till olika slags personer men jag tycker att vissa verkligen överdriver när det gäller hårfärgen. När folk håller på och debatterar om vilken hårfärg som är finast så gör de ju bara andra osäkra med deras hårfärg.Shopaholic

Jag borde seriöst inte få gå in på sidor där man kan beställa kläder. Jag hittar bara nytt hela tiden som jag vill ha! Jag tänkte visa en bild på en tröja som jag hittade igår för att skriva detta inlägg och liksom berätta att jag vill ha allt! Haha, men så hittade jag denna bild på förstasidan. Hur snygga är inte dessa tröjor? Älskar färgerna!I was hereYou know my name, not my story. You heard what I've done, not what I've been trough. You don't even know me, and yet you judge me.Fresh Body butter

Dessa body butters är så himla fräscha! Både billiga, återfuktar bra och luktar gott.Little black bagOaktiv blogg..

Jag vet att min blogg har varit väldigt oaktiv. Jag sa att jag skulle blogga men det höll ju inte. Anledningen till det var att jag föredrar Tumblr, men där rebloggar man ju i princip bara bilder. Jag tycker att det är ganska kul att komma ihåg så jag tänker nog använda min blogg mer. Det är ju faktiskt roligt att gå tillbaka och kolla lite! Jag minns när jag var yngre och hade en blogg på blip.se (skratta inte). Det var grymt kul att sitta och läsa gamla inlägg. Ni vet, när man är "liten" så skriver man så roligt, haha.

 

Jaja, här har ni en video som jag hittade på Tumblr. Vilken söt tröja! Det är roligt att göra saker själv så där :)