sequin cross

 

Såhär ser linnet från Gina ut på ifall ni ville veta! Hehe :)Words

När jag var ledig förra veckan så tog jag en massa random bilder (förvänta er mer!). Här hittade jag några kylskåpsmagneter som såg snygga ut mot en svart, stickad bakgrund. Fint hjärta jag gjorde va? Hahaha. :)I never thought this could ever end, never thought I'd lose my best friend-

 

Är det bara jag som hittar nya snygga kläder när jag precis har köpt något? T ex. när jag var på Forever 21 i London så hade jag köpt många tröjor redan, men sen när jag gick ut så såg jag ännu fler kläder jag ville ha.

Förra veckan beställde jag lite kläder från Gina Tricot, och nu har jag hittat fler snygga tröjor. Haha, får se om jag beställer något mer.Facebook stämplar

 

Dessa coola stämplar vill jag verkligen ha! Billiga är de också. Vad roligt det skulle vara att använda dem på läxor.. Eller varför inte stämpla någon i pannan? Haha, nej då.

Vill ni köpa dem så hittar ni de HÄR.BELIEVE

Jag har inget speciellt att skriva så jag lägger bara in en bild jag tog för någon dag sedan.


SVAR PÅ KOMMENTAR

 

Du hade inte fyllt i någon blogg så jag svarar här.

Jag köpte mina extensions på Taj Mahal i Stockholm! :)Cross ♥

 

 

Igår fick jag ett paket från Gina Tricot. I paketet låg detta linne som jag beställde förra veckan. Tycker att det är jättesnyggt!Extenstions

Har faktiskt inte använt min hårförlängning så mycket. Jag har helt enkelt inte orkat och sen har den bara legat och så har jag glömt bort den. Och sen så orkar jag inte fixa mitt riktiga hår för då växer det inte om jag plattar det osv. Provade att ta på mig den, och fint blev det!

 

Laziness is louder than the pressure to be pretty. ;)Min fråga kom med i FRIDA

 

 

(Fult lampljus på bilden osv.)


Alltså, HAHA. Fick hem FRIDA i brevlådan idag. Tänkte bara läsa lite och såg rubriken "Skådis i Hollywood" och blev genast intresserad av att läsa. Efter några meningar så insåg jag att jag kände igen texten och signaturen klargjorde ju att det var min insändare. Jag skickade in den för några veckor sedan och hade glömt bort den. Förväntade mig inte alls att den skulle komma med för sånt händer inte mig. Och så fick den värsta "stor" plats i tidningen också! Hehe.. Jag skickade in den för skoj skull liksom (och såklart för att jag ville veta svaret!). Haha, nu låter det som att jag är värsta stolt. Nej men, det är ju lite kul.NO TITLE

Jag är faktiskt ledig idag. Lärarna hade inte planerat något för våran klass, så det var ju skönt. Nu har jag tagit lite bilder i alla fall som jag kan lägga in på bloggen när jag inte har något att blogga om. Jag upptäckte att min tröja som jag köpte i London passar bra som bakgrund till smycken osv, haha.


Ett allmänt råd till alla

Bild: WeHeartIt


Ibland så vill man något riktigt mycket, men man tänker att det aldrig skulle funka. Man kanske försöker, men ger upp för att man inte har något tålamod. 

 

Sanningen är att vill man verkligen något så måste man arbeta hårt för det och inte ge upp. Man kan få vad man vill om man verkligen kämpar för det. (Om man nu inte är en sån person som har 1000 kontakter och får allt serverat). Många glömmer det, även jag. Nu har jag insett att jag absolut inte får ge upp. Om jag är ledsen för att jag inte har något som jag vill ha så måste jag ta tag i det och sluta tänka att det inte går.

 

Inget är omöjligt om man inte ger upp.NY BLOGGDESIGN

 

 

Kommentarer? :)I just wanna pack my bags and get away from here.

Bild från Weheartit.

Jag kan tänka mig att nästan alla har känt någon gång att de bara vill packa och dra någonstans. Jag känner så nu. Och jag menar inte bara en utomlandsresa. Jag gillar inte alls att resa. Om ni inte redan har fattat det så vill jag bo i Los Angeles som typ alla i min ålder vill.
Förut har jag faktiskt gillat Sverige till skillnad från en stor del av den svenska befolkningen, men nu är jag trött på detta land. Visst känns Sverige tryggt, men landet är tråkigt också. Och det känns som att det knappt finns stora möjligheter här. Jag vill inte leva ett tråkigt liv. Jag vet precis vad jag vill göra, men jag är fast här i Sverige. Det är svårt att bara lämna allt här och dra. Jag vill iväg men det går inte utan min familj för jag vågar helt ärligt inte resa utomlands själv, haha.
Jag är fast..


Inspiration - Vanessa Hudgens

 

 

Älskar hennes stil! Gillar verkligen den svarta jackan med knappar. Någon som vet vart man kan hitta något liknande?BeställtBloggdesign?

Vet ni någon som, eller gör ni snygga bloggdesigner och kan göra en till mig och skicka koden? Skulle verkligen vara jättesnällt!


I ♥ GIFS

Lekte lite med mitt hår bara, haha :)My Lovebasket

 

Jag blev precis medlem på mylovebasket.com och jag älskar redan sidan! Jag brukar bara kolla på kläder på samma sidor, men nu så hittar man allt snyggt på en sida istället så man missar inget. Plånboken kanske inte gillar sidan däremot, hehe.Mitt första porträtt i akryl

 

Min systers födelsedagspresent är klar! Har jobbat med den hela helgen (med många pauser). Håret blev rödare än vad det skulle (använde en rödbrun färg men det blev på något sätt alldeles för mycket rött), men det gör väl inget. Min syster gillar i princip allt med Miley på. Och som rubriken säger så är det mitt första porträtt i akryl och jag har nästan aldrig målat med akrylfärg innan så jag är faktiskt nöjd.

 

Fick inte till en bättre bild än denna. Vi ska rama in den sen så då får ni kanske se hur den ser ut då! Det är också en av anledningarna till att hela bilden inte är täckt.In progress :)

 

 

 

 

Jag har länge velat testa att måla ett porträtt i färg. I somras köpte jag en hel låda med akrylfärger och tillbehör så jag bestämde mig för att börja. Blev ganska nöjd med ögonen (som inte är helt klara). Här ser ni Miley Cyrus. Min lillasyster fyller år idag så hon ska få den när den är klar. Miley är nämligen hennes största idol. Visar resultatet när den är klar. :)


Miley Cyrus

 

Igår kväll fick jag för mig om att jag ville testa att måla ett porträtt med akvarellpennor. Jag har aldrig målat ett ansikte förut förutom när man var yngre och skulle måla ett fult självporträtt som man sedan hängde upp i klassrummet.  Det fick i alla fall bli Miley Cyrus som jag målade av. Det var faktiskt kul! Dock blev papperet alldeles ojämnt pga allt vatten. Det kanske inte är likt exakt, men man ser i alla fall någon likhet. Blev faktiskt nöjd! Till ögonen har jag använt en del tusch.Fantabulous!

 

 

 

 

Tänk om man var så här duktig på att måla?! Jag är väldigt sugen på att testa att måla med torrpensel och oljefärg. Dock så blir jag nog aldrig så duktig som i klippet ovan!