True.

 

Randombild som är sååå sann. Förövrigt så har jag namnsdag idag!Knitwear and jeans

Bilder från Tumblr.


Tecknar

 

Vill verkligen bli klar med denna teckning! Blev inte så nöjd med masken. Bilden blir mycket bättre när man gör den mörkare så jag får väl jobba lite mer med kontrasterna. Denna teckning tar så himla lång tid, känns som att jag aldrig blir klar. Haha, jag orkar inte fortsätta mer just nu. Nästa gång ni ser den får nog bli när den är klar.Canon PowerShot G12

 

Denna kamera fick jag av min pappa i förrgår. Den tar faktiskt bra bilder! Nu lovar jag att det bler mer inlägg och fler bilder eftersom att jag slipper låna pappas kamera. Hans kamera är så full så det tar lång tid när man ska välja vilka bilder man vill föra över till datorn, så jag orkar knappt låna den. Det är bland annat därför jag inte har bloggat så mycket.We found love

Rihanna blir bara bättre och bättre alltså.Amazing

Låter videon tala för sig själv. Tänk att det finns så duktiga personer!Detta använder jag mig av när jag tecknar.

 

Detta är som sagt allt material som jag använder när jag tecknar. Främst så använder jag mig såklart av ett ritblock med A4 papper.

 

I den blåa lådan så ligger det en penvässare, ett sudd och pennor som är olika mjuka. 6B är den mjukaste och den är bra att använda när man ska skugga mycket. Jag använder mest min 0.7 stiftpenna annars.

 

Den gråa pennan med en borste i änden är faktiskt en suddpenna. Den är lite svår att få den vass dock.

Sen så använder jag också stompfers i 6 olika storlekar till att sudda.New unfinished drawings.

Som det står i rubriken så är de absolut inte färdiga än. Kanske syns också, haha. Och jag var tvungen att klippa bort den nedre delen av bilden för den blev väldigt mörk.Mitt smink

Här ser ni en bild på sminket jag använder. Tänkte att jag även kan berätta hur jag sminkar mig.

 

Först tar jag den rosa concealern från Cover All Mix (bilden ger inte rättvisa med färgerna) på blåa partier under ögonen, sen tar jag den gula vid näsvingarna och på röda ställen. Jag använder inte den hudfärgade.

Efter det så använder jag concealern från MaxFactor på övre ögonlocket, sen så tar jag bara något random puder över concealern för att den inte ska "rinna".

Sen tar jag en stor rougeborste och sveper lite rouge på kinderna, efter det tar jag den vita kajalen på vattenlinjen för att ögonen ska se lite större ut. Jag brukar även lägga lite kajal vid den inre sidan på ögat och sen suddar jag ut det så att det inte ser fjortisaktikt ut. Det blir bara en ljus effekt som öppnar ögat lite.

Sedan böjer jag mina fransar med en vanlig ögonfransböjare från H&M och efter det så applicerar jag den svarta eyelinern från Isadora vid övre fransraden. Om man böjer fransarna efter det är det lätt att eyelinern fastnar på ögonfransböjaren och man måste måla om. När det är klart blandar jag den ljusaste och den mellersta färgen i Tri Brow Color och fyller i mina ögonbryn. Till det så använder jag en smal borste som jag fick från något sminkset. Efter det tar jag bara på lite mascara, sen är det klart! :)Fina bilder

Alla bilder är från Tumblr.:)

En amatörbild jag tog när jag sökte till fotolinjen.Bara så att ni vet..

Randombild som inte har något med inlägget att göra.


Jag har inte slutat blogga! Jag har bara varit lite stressad den senaste tiden så jag valde att inte blogga något och bara försöka ta det så lugnt som möjligt. Snart blir bloggen som vanligt igen. Har bland annat fått förslag på teckningstutorials osv. Vi satt och kollade på lite tutorials på youtube på håltimmen faktiskt, så nu har jag mer inspiration. Jag brukar inte kopiera rakt av utan liksom sätta ihop alla mina kunskaper till något eget så att säga.

 

Är det något specifikt ni skulle vilja ha en tutorial på så får ni gärna kommentera detta inlägg. Har redan fått önskemål om bl a. hår och hud.