Shay Mitchell

Akryl på duk

Måste bara säga att den ser så mycket bättre ut IRL! Jag är i alla fall nöjd med resultatet. Den blev bättre än vad jag hade förväntat mig. Dessutom brukar jag ju inte måla porträtt, utan rita.ÄÄÄÄLSKAR JOSH! om I drew a man!:
Snälla kan du rita Josh Hutcherson eller "Peeta Mellark" som ha när känd som i The Hunger Games? Åh, jag skulle bli jätteglad :)

Svar: Kan försöka! :)


Var är skorna ifrån?

Bellan om Shoppingdag:
Hej var köpte du de? :)

BikBok :) De kostar 600 i vanliga fall men det var halva priset så det blev 300 och eftersom vi delade på skorna betalade vi bara 150 kr var. Hehe.
Håller på med en tavla nu (porträtt såklart). Är långt ifrån klar men stay tuned så får ni se den snart! Ska försöka hinna bli klar med den under denna långhelg.


Yves Saint LaurentEn sak som jag fick när jag fyllde år var Yves Saint Laurent Touche Eclat. Det är inte riktigt en concealer. Man kan ha den ovanför concealern under ögonen för att se mer vaken ut. I början visste jag inte riktigt hur jag skulle använda den men nu har jag kommit på ett knep och jag älskar den! Man kan ju använda den som highlighter eller för att ljusa upp andra ställen i ansiktet också, som vid näsan till exempel.


Shoppingdag

Idag så hade vi ingen skola så jag och tre andra tjejer från klassen åkte och shoppade. De här skorna var på halva priset men de fanns bara ett par i en storlek som passade mig och Malin så vi köpte dem tillsammans och ska dela på dem. Får se hur det går men det går nog bra! :)

Köpte två tröjor också. Kanske visar sen.


Beställt ♥

JAG ÄR SÅ GLAD.


I love...

Den här duschtvålen/krämen luktar såå gott! I love... lotions luktar dock inte gott. När man tar på t ex. Strawberries & Milkshake Lotion på huden luktar den lakrits istället för jordgubb. Skumt?


Dreamcatcher

Lite sent, men fick det här halsbandet när jag fyllde år i alla fall. Ville bara visa det eftersom att det är så fint!


I drew a man!Äntligen fick vi rita porträtt på bildlektionen! Fanns i princip bara bilder på en massa gubbar att välja mellan, så jag valde denna kille för att jag gillade kontrasterna och så fanns det mycket detaljer. Som ni ser så är den inte klar (saknas skäggstubb osv). Men jag är faktiskt nöjd eftersom att jag typ aldrig ritar killar! Näsan är lite krokig men brandlarmet gick så jag hann inte fixa den innan vi slutade, hehe. Orkade inte tagga bilden dock.


OwlHaha, så här blev den. Den är väl bra för att vara första gången jag ritar/målar en uggla. Brukar inte ens rita djur ofta och inte måla heller. Dock kunde jag inte öppna den svarta färgtuben så den fick bli väldigt brun.


VAD SKA JAG RITA?

Jag vill rita/måla något som går fort, dvs inga ansikten.
Tänker inte sluta att rita porträtt såklart men jag har inte ritat på länge just för att jag inte har något att rita och jag vill rita något som jag kan bli klar med på samma dag.


Crystal CoveThis smells amazing. Alltså, Laguna Beach luktar också gott men den här luktar faktiskt godare. Finns på Hollister, såklart.


Duktig tjejIdag känner jag mig duktig för jag har äntligen orkat rensa och städa mitt rum. Jag hittade en låda med en massa papper från när jag var ca 8-10 år. När jag var runt 10 år så älskade jag Olsen tvillingarna. När jag såg dem i en tidning klippte jag alltid ut bilderna eller texten och sparade. Haha, ni ser ju. De fick i alla fall slängas nu. Jag hittade också ett brev jag hade skrivit till dem på svenska. Nu minns jag inte exakt vad det stod men jag ville i alla fall bli deras brevvän, HAHA.


En till födelsedagspresent

Too Faced Natural Eye KitFärgerna utan redigering:


Det här är nog min favoritpresent som jag fick igår. Skuggorna i den här paletten är såå snygga! Jag älskar naturliga sminkningar och det finns en massa naturliga färger att välja mellan. Igår hade jag Heaven som bas på ögonlocket, sedan tog jag Silk Teddy över det. Push-Up in the crease and Erotica along the lashline. Haha, Swenglish.


Viva La Juicy

Den här parfymen luktar så gott! Den påminner mig om Rihanna's parfym, vilket jag gillar eftersom att den parfymen luktar för starkt och ger mig huvudvärk. Nu har jag denna istället. De luktar ju inte exakt likadant, men som sagt så påminner de om varandra.SeventeenIdag fyller jag år! Visar lite av det jag fick senare eller någon annan dag.


Aussie3 Minute Miracle har jag skrivit om tidigare. Leave-in sprayen luktar jättegott. Tror inte att jag ska använda den som värmeskydd, utan bara som ett leave-in balsam typ. Balsamet har jag inte testat än. 

Men har du slitet hår eller om du bara vill ha lenare hår så rekommenderar jag verkligen 3 Minute Miracle!


Beställa ett porträtt?


Jag får ibland kommentarer av några som vill beställa porträtt av mig. Nu har jag pratat med mina föräldrar om det och de tycker att det skulle vara en bra idé. 

Jag vet att vissa av er har bett mig att kontakta er, men jag har inte haft en bloggmail så jag har väntat med det. Nu har jag tyvärr tappat bort era mailadresser.

Vill du ha ett blyertsporträtt så kostar det ca 250-300kr.
Du måste skicka din beställning till michaela.blogg@live.se med en bild du vill att jag ska rita av. För bästa resultat är det bra om bilden är stor och klar så att man ser detaljer bättre. Vill du ha någon speciell "touch" på din teckning (t ex. som teckningen längst till höger ovan med röda läppar) så måste du skriva det i mailet.

Efter du har skickat din beställning kan det ta 2-3 veckor innan du får den beroende på hur många beställningar jag får och hur många prov osv jag har i skolan.


3 Minute MiracleNär jag beställde mineralpudret så fick jag ett prov på Aussie 3 Minute Miracle. Innan jag visste det så hade jag faktiskt beställt flaskan, men den har inte kommit än. Nu har jag i alla fall testat det och det är så bra! Det luktar tuggummi och håret blir jättemjukt! Eftersom jag har lockigt och frissigt hår naturligt så känns det lite torrare i vanliga fall, men med denna inpackning så känns det mjukare även fast det fortfarande känns lite torrt.