MangoUrban DecayBarbara Palvin - Första porträttet med promarkers!Jag har nämnt detta porträtt förut, men det var flera månader sedan. Haha. Idag bestämde jag mig för att bli klar, och här är resultatet! Är nöjd med i princip allt förutom håret. Hade inte rätt färger och dessutom så är det inte lätt att rita hår med promarkers, men med tanke på att det är mitt första porträtt med den tekniken så är det väl bra?

Länk till min deviantart


NARS Laguna BronzerHär är en av sakerna jag köpte på Sephora. Det är en bronzer från NARS, som ni ser. Har hört mycket bra om den så jag måste testa den på mitt bleka face.


Souvenirer Tycker egentligen inte att souvenirer är så intressanta. Nyckelringen ville jag ha för att jag har någon slags besatthet av clipboards och tröjan och väskan köpte jag för att jag köpte ungefär likadana i London. Har bestämt mig för att samla på "I ♥ -STAD-" tröjor. Har varit i Paris för längesen också men har tyvärr ingen tröja därifrån, hehe.
 


The French Riviera

Mobilbilder

Cannes

Monte Carlo

Igår kom jag hem från Franska Rivieran efter att ha varit där med min familj i en vecka. Vi var i Cannes, Nice, Antibes och Monte Carlo i Monaco. Vi skulle åka till Saint Tropez också men det hann vi inte. I Cannes fanns det en massa väggmålningar på husen och det fanns ett jättebra gjort porträtt av Marilyn Monroe på ett hotell men det kunde jag inte ta kort på eftersom att jag bara såg det när vi åkte förbi med bilen. (Hehe, jag lovar att jag ska rita mer)!

Jag blev knappt brun dock eftersom att jag inte hann sola så mycket, men shoppade gjorde jag i alla fall! Ska visa det jag köpte under den kommande veckan. Var på Sephora för första gången och det var awesome, haha.