Julklappar
Här är två julklappar som jag blev mest glad över. Jag har behövt en bra pennvässare väldigt länge så jag blev jätteglad över den faktiskt, haha. Eyeliner är grymt bra. Billig var den också! Fick även en mörkbrun. Eller alltså, det var ju många fler julklappar jag blev glad över men jag vet inte om ni ens vill se fler, typ kläderna?

Jag tänkte fortsätta med speed-drawingen idag, men så tog batteriet slut. Nu är det färdigladdat men jag vet inte riktigt om jag hinner fortsätta. Men jag vill i alla fall bli klar med den innan lovet är slut.


Marc Jacobs

Jag älskar ett av mina nya skal till mobilen som jag fick i julklapp. Passar jättebra till vita iPhones!
Nu ska jag fortsätta rita på en teckning och den ska bli en speed drawing. Jag har bara ritat pyttelite på den tidigare, så det gör inte så mycket.


Fina lockar utan värmeUnder julen såg mitt hår ut såhär. Jag fick väldigt många komplimanger för det (utanför bloggen såklart) så jag tänkte att jag kan förklara hur man gör dem! Det funkar även om man har naturligt lockigt hår, som jag, för att släta ut lockarna och få de att se lite mer "glamorösa" ut.

För det första så behöver du tvätta håret. Sen behöver du en sprayflaska med bara vatten. Det andra du behöver är velcro rollers som är runt 70-80 mm. Jag köpte mina HÄR, och jag har två paket. 

När du har tvättat håret så ska du dela upp håret i tre sektioner. En mitt på huvudet och sedan två på sidorna. Du ska ha fyra spolar/rullar (same shit) i varje sektion (Du kan kanske behöva fler om du har längre eller tjockare hår). Börja med att mäta ut mittensektionen mitt på huvudet genom att bara lätt placera en rulle övanför pannan och mät ut hur brett det ska vara. Sedan delar du helt enkelt upp det, och sätt en hårsnodd på sektionerna du inte använder för att det ska bli enklare. Du ska ha som en tuppkam på mitten av huvudet liksom. 

Sprayflaskan behöver du så att du ser till att håret hela tiden är blött, annars finns det risk att spolarna trasslar in sig. Du kan blöta "minisektionerna", där du ska sätta en rulle, vartefter. Se till så att du får plats med fyra spolar i varje sektion så att du inte tar för mycket eller för lite hår. Som sagt så kan du ha fler, men då måste du köpa ett till paket annars räcker det inte. För varje sektion kan du kamma igenom håret med en bredtandad kam eller en Tangle Teezer (nej, det sliter inte så länge du inte sliter och drar i håret eller faktiskt hör att hårstrån går av). 

När du sätter i spolen i håret så lägger du den vid roten, på ovansidan av håret, så att det rullas bakåt, inte framåt. Dra rullen till topparna så att det slätas ut, sedan är det bara att rulla in håret. Fäst dem med bobby pins/hårnålar eller någon stor hårklämma. Jag använder i alla fall bobby pins.

 


Det jag menade med att rulla bakåt kan ni se på denna bild om ni inte förstår. 
När jag har som en tuppkam i mitten så börjar jag med nästa sektion. Här kan man sätta rullarna lite vart man vill, bara de får plats. På bilden ovan så ser ni att rullarna är rullade nedåt, men jag brukar rulla de uppåt. Det spelar inte så stor roll egentligen, men rullar man de nedåt så tror jag att håret ramar in ansiktet mer. Det blir väl ungefär som att man lockar håret MOT ansiktet.
Och till skillnad från bilden så ska du ha velcro rollers i HELA håret, inte bara längst upp.
 
Sedan väntar du bara tills håret torkar HELT och tar försiktigt ut dem. Det kan faktiskt ta upp till 7 timmar beroende på hur långt och tjockt hår du har, så gör detta när du har tid. Det är nog inte så bekvämt att sova i... Haha.

Om du har rakt, eller vågigt hår naturligt kan du även göra detta i torrt hår för ett naturligare resultat. Provar du detta så vill jag gärna veta hur det blev! Ibland blir det snyggare, ibland inte. 

Haha, bloggen ser så ful ut när man inte lägger upp bilder på sitt ansikte (misstolka inte, jag tror inte att jag är snygg, haha). Ber om ursäkt för det. En vacker dag kanske jag ändrar mig.
 


Julklapparna jag gjordeInte så speciellt fina. Blir också irriterad på att det blir mörkt så tidigt så man kan inte ta bilder i bra ljus och då försämras kvalitén. Jag lovar, de ser bättre ut IRL och alla blev glada. Bilderna är trots allt personliga. Haha... Och mamma fick en mörkgrå halsduk som jag virkade själv.


Inspiration: Candice SwanepoelNär det kommer till hur kroppen ser ut så är Candice Swanepoel min inspiration. Hon har verkligen drömkroppen, enligt mig. Jag kollade på Victoria's Secret Fashion Show igår och det gjorde mig verkligen ännu mer motiverad till att träna mer, haha. Måste bara gå upp lite i vikt och bygga muskler och bli toned!


God Jul!Julafton är ju över, men det är fortfarande jul så det är ju inte försent att säga God Jul?! På bilden ovan ser ni mina julklappar. Jag tar kort på de "viktiga" sakerna och visar sen. Jag fick bland annat ett kamerastativ som man kan ha på bordet. Nu kan jag äntligen göra speed-drawings! Om ni vill? :)


It's a wrap. :)Nu har jag slagit in alla paket som jag ska ge bort. Eller, okej. Jag har ett kvar. Det är bara saker som jag gjort själv, förutom det som är oinslaget. Jag visar bilder när de har blivit öppnade. 


Jag saknar att få kommentarer. Det är nästan bara Linnea och Sofia som kommenterar. Jag vet att mina inlägg är tråkiga, men det blir så när jag inte får kommentarer. Jag får ingen motivation och så vill jag inte "slösa" på de roligare inläggen när ändå ingen kommenterar. Jag får inte ens kommentarer på teckningar! När ni inte kommenterar är det också svårt att veta vad ni vill se mer av.

Så snälla, ni som fortfarande är trogna läsare kan väl kommentera nedan och berätta vad ni vill ha med av så ska jag verkligen lova att fixa det! ♥ 


These are the rules.WIPRutmönsterteknik funkar mycket bättre!


UnapologeticNi som har läst min blogg ett tag vet att jag gillar Rihanna. Här är min favoritlåt från Unapologetic, tror jag att den är i alla fall. 


Pretty Little LiarsDetta inlägg är tillägnat till min vän Linnea för att hon tyckte att jag kunde skriva om det eftersom att jag inte uppdaterar så ofta. Haha, hon var så skeptisk till att kolla på Pretty Little Liars. Jag lyckades övertala henne och nu är hon typ beroende! Det är så kul för jag känner ingen som kollar på det, förutom Linnea. Det är jättekul att äntligen ha någon att prata om serien med. Jag tipsade henne om Teen Wolf också som hon också gillade. Det är så roligt att säga "Jag sa ju det". Haha, nej men... Hennes favoritkaraktärer är Hanna och Spencer, och det är mina med. HOHO vad kul. Nä, men alltså då har man oftast samma åsikter, vilket vi inte har om The Vampire Diaries...

Men asså jaaa, om du som läser inte kollar på Pretty Little Liars så tycker jag verkligen att du ska ge det ett försök!


Ny Utmaning


[Bild]


Jag började med denna utmaning idag (gjorde lite mindre av allt till att börja med) och det kändes väldigt bra. Tror inte att den kommer att genomföras exakt varje dag men jag ska försöka. Gör den du med om du har lust!


Kendall JenneriPhone 5 - Finare BilderSom jag sa förut så skulle jag ta bättre bilder i dagsljus på min iPhone, sooo, here you go! Haha...


Från Manus till BildNu är jag klar med denna bild som jag visade en WIP på förut. Som sagt så är detta ett skolarbete och man skulle göra en bild baserat på ett visst manus. Det var kul att se hur alla tolkade bilden. Jag gillar min bild på det sättet att det är så annorlunda från det jag brukar göra. Visst, det finns med ett ansikte i bilden, men det är gjort i akvarell. Dessutom har personen ett helt annat ansiktsuttryck än vad jag brukar göra och så har bilden även en bakgrund. Sen så brydde jag mig inte om att få allt att se realistiskt ut, utan jag gjorde allt lite slarvigt på något sätt. Jag skulle vilja göra fler, liknande målningar. Det är kul att fylla hela papperet med färg!


WIP - Kendall JennerDet var väääldigt längesen jag började rita denna teckning. Våras kanske? Jag fortsatte lite på den idag, men jag är fortfarande inte klar. Jag får väl göra precis som förra året - göra klart alla teckningar under jullovet innan året är slut. Haha.