WIP: BeyonceÄr ledig idag så jag bestämde mig för att rita av Beyonce med pastellkritor. Bilden jag valde passade utmärkt att rita upp på ett A3 papper, men de enda A3 papprerna jag har är skisspapper. Egentligen behöver man grövre papper när man ska rita med pastellkritor, därför ser man lite fläckar i ansiktet på henne. Får väl fixa det på något sätt!

Vad tycker ni än så länge?


Bläddrar i min portfolioFick en portfolio idag. Jag skulle egentligen fått den i julklapp men då fanns inte storleken jag ville ha. Här ovan ser ni en onödig video där jag bläddrar bland mina teckningar. Dock kan den vara ganska bra om ni vill se teckningarna på ett annorlunda sätt än bara en stillbild!Vad är detta för hundras?!Ja, som rubriken säger. Jag visste förut men nu har jag helt glömt bort! De är så otroligt söta. Har för mig om att jag läste någonstans att de egentligen har lång päls men att man har klippt dem för att de ska se ut så där.


WIP: Miley CyrusVet inte ens om jag ska fortsätta med den. Hon har ju en ny (gammal fast fler bilder) photoshoot nu så jag vet inte om jag ska rita någon sån istället? .. Än så länge är jag inte nöjd med denna.


WIP: Emma StoneVilken kategori gillar ni mest?Jag märkte att på slutet av förra året när jag la in mycket teckningar så fick jag fler kommentarer och läsare. Nu när skolan har börjat har jag inte tid att teckna lika ofta. Men frågan är vilken kategori ni gillar mest? Vissa av er kanske kollar in min blogg för att ni gillar mina andra inlägg? Inte vet jag.

Snälla, kommentera vilken kategori ni gillar mest (det finns fler än de som är ovan). Ni får gärna säga fler än en kategori och numrera dem så att jag kan räkna ut vilken kategori jag borde lägga ner mest tid på. Då blir det ju också roligare för er att gå in på bloggen.


FjäderörhängenVet inte om jag ska säga om jag gjort dessa själv eller inte eftersom att jag bara trädde på fjädrarna på en örhängeskrok? Haha.


Moving on to better things.Rödrutig skjorta?Finns det någon som vet vart man kan hitta en liknande röd skjorta? Kommentera då för jag uppskattar det verkligen!


WIP: Hilary Duff

<
Ni fick ju rösta om vilken bild av Hilary Duff som jag skulle rita av, och det blev bild nummer ett. Den ser lite konstig ut nu när den inte är klar men ni får se resultated sen.


Ett "nyårslöfte"Lite sent att skriva om nyårslöften kanske? Men eftersom att jag bröt mitt löfte som jag har varje år (att inte svära) så tänkte jag skaffa ett nytt. Bilden har delvis något med det att göra.

Mitt nya löfte är att inte platta håret på hela året förutom om det är skolfoto eller kanske skolavslutning. Om jag plattar håret så lite detta året så kommer det ju säkert att växa ganska mycket så länge jag sköter det. Haha, vi får se om jag klarar det!


Uppdateringen har varit låg pga. att jag varit så trött nu när skolan har börjat, men nu har jag vant mig lite så den kommer att bli ungefär som vanligt.


Ett av de enklaste sätten att rita ögon på

När jag ritar av någon person så blir ju mina ögon såklart finare, men det är bra att kunna dessa grunder för att veta hur man ska fylla i allt. Det var ungefär så här jag lärde mig att rita ögon.

Det blev ett slarvigt öga och själva ögat med pupillen i blev nästan fyrkantigt men jag hoppas att ni fattar ändå! Klicka på bilderna.1. Rita alla konturer och ett streck till ögonlocket, glöm inte vattenlinjen.

2. Ta en stompf (tops går också bra) och sudda så att det är mörkare längst kanterna på "ögonlocksstrecket" och den övre kanten på ögat.

3. Rita dit pupillen (använd helst en 4B, 6B eller 8B penna till den) och lämna en liten vit prick som ska vara ljuset som speglar sig i ögat.

4. Ta stompfern igen och sudda lite lätt innanför kanten på ögat samt runt pupillen. 

5. Rita smala och tunna streck från kanten av ögat. Detta görs bäst med en stiftpenna. Strecken ska sluta i mitten och vara tunnare där och tjockare vid kanten. Hur många och hur mörka streck du vill ha beror på ögonfärgen.

6. Gör samma sak som i förra steget, fast nu drar du streck från pupillen och in mot mitten. 

7. Nu tar du stompfern och skuggar kanterna på ögonvitan.

8. Forsätt att använda stompfern och gör ett transparent streck under vattenlinjen, precis som på bilden. Sedan kan du göra några transparenta streck under om du vill.

9. Dags att rita ögonfransarna. Rita inte en massa raka streck uppåt. Tänk på hur dina egna ögonfransar växer och kolla på bilden hur du ska rita dit dem!

10. Samma sak på undersidan, fast åt andra hållet. Klart!


Vad tyckte ni om denna tutorial? Nu blev ju detta öga i och för sig lite för brett på sidorna. Jag hoppas att ni förstod, men har ni frågor så får ni kommentera. Vilken bild ska jag rita av?

Klicka på bilderna för att se dem större. Alla bilder finns på Google.

Jag skulle vilja rita av Hilary Duff, frågan är bara vilken av dessa fyra jag ska rita av? Kan inte bestämma mig!
Nu får ni gärna rösta. Bilderna är 1-4 från vänster, så ni behöver bara kommentera med en siffra!


Vanessa Hudgens

Ja, Vanessa Hudgens var det. Många gissade på Kim Kardashian men det var fel! Jag blev för en gångs skull nöjdast med håret. Ansiktet blev så blekt och konstigt...

Update: Den är ritad med pastellkritor, därför ser den "kritaktig" ut.


Have FunWIP/ Who?


Kan ni gissa vem det är nu när ni ser lite mer? Våga ha fel! Tycker bara att det är kul med olika gissningar. ;)


WIP/ Vart är min pensel?!

Excuse me for the tacky picture.

Min pensel i Photoshop som jag använder när jag märker bilder har försvunnit! "Big deal" tänker väl ni, men jag orkar inte fixa en ny. Inte nu i alla fall. Sen så har vi ju inte så mycket dagsljus så nu när jag tar bild i lampljus så blir ju bilderna helt mörka och ser "billiga" ut. Bra förklaring...

Men, aja. Nu till bilden. Jag tänkte rita denna i pastell och jag blev precis klar med ögonen. Mer hinner jag inte. 
Nu är jag inte dum och tror att ni skulle se vem det är jag tänker rita men det skulle ju vara kul om ni gissade?


Before I die I want to..Har jag för stora drömmar eller? Haha. Jag älskar perfectbucketlist. Jag samlade ihop några av alla saker jag vill åstadkomma innan jag dör. Märks det vad jag vill bli när jag blir stor eller? Det står i menyn annars!


Tips för lockigt hårMitt hår kanske ser platt ut i bilder, men sanningen är att mitt hår är väldigt lockigt. I julklapp fick jag detta mousse och det är jättebra! När håret är blött har man i det i håret, sen så "scrunchar" man det. Låt det lufttorka och när håret är torrt har man fina lockar som inte är trassliga.

P.S. Kamma/borsta aldrig lockigt hår när det är torrt för det blir bara frissigt då!


BlogresponseBara så ni vet så har jag blogresponse (tog precis bort alla frågor för de var inte relevanta), så om ni inte har någon blogg men vill fråga något så är det mycket lättare om ni ställer frågan där! Ville bara säga det.

Btw, Gott nytt år!