Blue-Ming

 
 


No Smoking

 
Blyerts & Pastellkritor


Jag tycker att det är så himla svårt att ta kort på pastellteckningar. Att skanna in dem är inte bättre heller.  Därför vill jag bara säga att den ser så mycket bättre ut i verkligheten. Jag redigerade kontrasten och ljusstyrkan bara för att få någorlunda rättvisa.

Anyways, idén till teckningen fick jag när jag tänkte på att jag ofta ser teckningar på människor som röker, så varför inte göra något sånt här istället liksom?


Ingen förstår...

 
Jag tror inte att någon förstår hur mycket jag vill bli en skådespelerska. Alltså som ni kanske vet så är jag väldigt estetisk och gillar i princip allt sånt förutom dans (skulle dock inte ha något emot att lära mig att dansa, haha). Men i alla fall, det jag nästan alltid velat jobba med är just skådespeleri. Jag vill bli en framgångsrik skådespelerska, det är min stora dröm. Nej, jag KOMMER att bli en framgånsrik skådespelerska. Det känns inte som att mina föräldrar vill hjälpa mig på vägen och stötta mig när jag säger att jag vill flytta till Los Angeles och bara börja med karriären. Hehe, ni tycker säkert att jag är helt crazy men då får ni göra det!

Jag tänker på detta 24/7, bokstavligt alltså. Det är det jag kommer att jobba med. Ibland blir jag så frustrerad att jag nästan börjar gråta bara för att det känns som att ingen tror på mig. Dessutom vill jag börja NU, men mina parents säger att jag måste gå klart gymnasiet först. JAG VET JU REDAN VAD JAG VILL! 

Alltså, för mig, när jag håller på med estetiska saker så känner jag mig bekväm. Jag känner mig ofta obekväm och blyg annars, men när jag gör saker jag gillar (som detta) så är jag inte blyg alls! Jag känner mig liksom hemma. Och så övar jag varje dag och läser en massa monologer. I skolan pluggar jag stenhårt för att få högsta betyg i engelska. Inte för att man lär sig mycket av det i skolan då, men jag pluggar t.o.m engelska av egen vilja när jag är ledig. Så mycket så att jag nästan inte kan skriva ordentligt på svenska, som ni ser.

När jag tänker på det (which is 24/7, som jag sa) så blir jag så himla frustrerad när jag tänker på att jag inte får sätta fart förrän jag gått ut skolan. Jag vill ju jobba nuuuuuuunununuu. 
 
Alltså blääää, ingen förstår verkligen.