Mineralpuder

Jag har inte använt puder på ca 2 år, men jag kände för att börja med det igen. Inte varje dag kanske, men oftare. Jag köpte min gamla favorit från Isadora. Mineral Compact Powder i färgen Warm Alabaster (hade Soft Honey förut). Jag gillar inte foundations för de ser så kladdiga ut och dessutom så behöver jag inte foundation eftersom att jag knappt får finnar osv. Det här pudret täcker bra och ser silkeslent ut. Älskar det! Och nej, jag gör inte reklam. Har ändå en för liten blogg för det.


Jackan i ett annat inläggDen här jackan har jag bloggat om förut i ett annat inlägg, men jag fick en kommentar om jag kunde visa när jag har den på mig så here you go. Tog bilden i ett ganska mörkt ljus så den är lite brusig, men struntsamma. Man ser ju i alla fall. Lite stel pose också, hahaha.

Fick en annan kommentar om att jag ska skriva mer inlägg. Alltså, jag försöker ju. Jag har hellre få bra inlägg än en massa slarvinlägg. Jag tror knappast att ni skulle tycka det var kul att läsa om min dag, så jag skriver bara när jag har köpt något eller ritat något och sådana saker. Jag vet att ni mest vill se teckningar men jag kan tyvärr inte teckna hela tiden. Det tar tid och just nu har ju nationella proven börjat och innan lovet har vi inlämningar och prov osv så det blir inte mycket tid till att rita. Men ni ska få se teckningar, jag lovar! Tycker ändå att det är kul att någon faktiskt vill att jag ska göra mer inlägg.


New inCrossKöpte de här örhängerna för typ en vecka sen. Var på stan idag också och köpte något som jag visar någon annan dag.


BrownTonade håret igår. Är nöjd! Haha, jätteintressant inlägg alltså.


unmAsked

Kollade precis klart på Pretty Little Liars, tänker inte spoila ifall att någon inte har sett det men slutet var ju lagom förvirrande? Ni som har sett avsnittet fattar vad jag menar..


- A

Kollade precis klart på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Lite sent, jag vet.
I nästan avsnitt får man ju veta vem A är. Det är så spännande! Det finns så många bra teorier om vem det kan vara. Själv tror jag inte att A är samma person som mördade Alison. 

Vad jag tror så har A medhjälpare också, men även mördaren. Den där läskiga pojken i dockaffären sa ju att det var en man och en kvinna som hade mörkt hår ville göra illa Alison. Kanske en av dem var A och en mördaren?

Jag tror i alla fall att några av de här personerna är A eller mördade Alison
 • Melissa
 • Spencers pappa
 • Melissa och Spencer's pappa
 • Maya
 • Maya och Wren
 • Wren
 • Wren och Melissa
 • Ezra
 • Spencer
 • Alison
 • Aria
 • Mona och Noel
 • Mona
 • Mona och Lucas
 • Byron?
 • Spencers föräldrar?

  Ja, det var väl det. Sen så kan alla ovan liksom gå ihop eftersom att pojken i dockaffären sa att det var två personer. Om inte Duncan hade haft ljusare hår än Spencer skulle man kunna trott att det var honom. Han sa ju att Alison hade berättat mycket om de andra tjejerna. Men med tanke på vodoo dockan som Alison fick så måste det ha varit någon som hon har sårat på något sätt, vad annars liksom?
Jenna, Garrett och Lucas skulle vara too obvious och det skulle inte vara spännande då. Egentligen skulle det inte vara så spännande om det var Melissa heller...

Men helt ärligt talat så tror jag att man blir helt överraskad i unmAsked. Och bara för att man får veta vem A är så betyder det inte att man får veta vem som mördade Alison, om de nu inte är samma person? Förresten så visste jag redan från början att Jenna kunde se! Om vi inte blev lurade på slutet i alla fall. I början kunde jag också ibland tro att det var Spencer som var A men nu tror jag inte det heller. Vem vet, det kanske lika gärna är Caleb? haha. Nu känns det som att jag listade varenda karaktär bara för att jag inte ska ha fel, men jag tycker att alla personerna verkar ha någon koppling liksom. Fast Melissa, Wren, Ezra, Byron och Spencer's föräldrar är inte födda 1994 så de är knappast A, men de kan ha mördat Alison. (Men alltså jag tror egentligen inte att det är Byron men man vet aldrig med tanke på att Alison såg honom och den där eleven) Fast När jag tänkte på Ezra så tänkte jag som att han var A med det går ju inte om Dr Sullivan sa att A var född 1994... Jag blir typ mer förvirrad ju mer jag analyserar.Kollar du på Pretty Little Liars, och vem tror du att A och Alisons mördare är?Edit: kolla här http://i44.tinypic.com/2uqospw.png och här http://i39.tinypic.com/35m1pqb.png I första screenshoten ser man klart och tydligt att det bara är en blond peruk som någon har på sig. När jag tog screenshoten tyckte jag att det liknade Maya, och sen så kollade jag vad hon hade på sig för tröja samma dag som de hittade Alisons kropp, alltså samma dag (tror jag det var i alla fall) som Spencer såg "Alison" i fönstret till Mayas rum. Dessutom finns det ju många fler tecken som tyder på att det är hon. Samtidigt finns det många tecken som tyder på att det är Wren så de kanske jobbar tillsammans, kanske t.o.m med Melissa. Frågan är bara vad det hade emot Alison? Wren och Maya alltså. Fast tydligen så visste ju inte ens skådespelarna vem A var...

Eller så försöker de luras och så är A Mona? För hon följde ju alltid efter Alison när hon var "nörd" för hon ville typ vara som henne. När Alison och Aria såg Arias pappa så var ju Mona precis bakom. Och i Halloween avsnittet så frågar Alison "Do I know you?" och Mona svarar "No, but you will". I slutet av avsnittet får Alison ett meddelande från A "Dying to know who I am? You will find out".  Dessutom är hon född 1994 och Alison mobbade henne så hon hade en anledning liksom. Och i en A scen så lärde sig A att prata franska, och Mona pratade franska med en tjej vid det där stallet som hon och Hannah var vid. Jag har också märkt att Lucas har en likadan laptop som A hade när h*n beställde de där svarta skorna. Vet inte, men just nu tror jag att A är Mona och Lucas, eller någon av dem, eller Aria och Spencer, kanske.

Haha, äh. Vi får vänta och se helt enkelt.


♥Miley

'


Inte världens bästa bild kanske, men den får duga. Jag skulle ju visa resten av det jag köpte förra veckan, så här är en jacka jag köpte. Var också inne på Hollister men allt där ifrån ska jag få när jag fyller år så de får ni se någon annan gång som sagt i ett tidigare inlägg.


Scary boy?

 

Haha, eftersom att jag inte är så bra i form så blev min gubbe väldigt läskig och ful. Var bara tvungen att filma hans ansiktsuttryck som är väldigt creepy. Förresten så tycker jag att min mobil filmar ganska bra för att vara en mobil, haha.Jeffrey Campbell LitaTack för kommentaren! Direkt när jag såg den igår kväll så började jag ta fram akvarellfärger och målade av skorna från en bild jag hittade på Google. När jag ska rita av mode så använder jag hellre akvarellfärger än blyerts. Det jag gillar med att rita av objekt är att jag inte känner lika stor press på att det måste likna "exakt" som med människor. Så det gör alltså inget om man råkar rita ett streck lite snett eller att man ritar för stort.

Här är resultatet! Originalbilden var egentligen på ett par Lita Spikes, men jag gjorde dem helsvarta istället.


Veckans låtar


New in ♥Jag kanske ska börja inlägget med att förklara varför det har varit en dålig uppdatering i bloggen. För det första så har jag inte varit hemma så mycket, och sen så har jag blivit beroende av The Sims 2. Dessutom har jag knappt haft tid eller ork att rita så jag har inte haft så mycket att blogga om.

Igår shoppade jag i alla fall födelsedagspresenter med mamma. Några saker betalade jag själv, som sakerna ovan och lite till som jag visar någon annan dag. Det jag får när jag fyller år kan jag tyvärr inte visa än.

Det var förresten lite svårt att ta bilder för solen skiner igenom persiennerna. Snön är nästan borta och det är så skönt! Det jag glömde när jag längtade till våren var dock all pollen. Jag blir så himla trött av det, hehe.