WIP: Barbara PalvinHär är det bara ögat som är klart. Håller på att rita av henne i Promarkers också, fast den bilden är i en helt annan stil så det kommer inte bli samma sak alls. Och så utgår jag från en helt annan bild också, såklart. Tänker inte visa en WIP på den, tror jag. Ni får se när den är klar helt enkelt!


WIP: Taylor SwiftHar börjat på en ny teckning. Taylor Swift blev det denna gång. Jag försöker verkligen få den att bli så bra som möjligt. Pannan och kinden är inte ens klar även fast det ser ut som det, haha. Förvänta er inte att den blir klar snart, för bara detta har tagit en hel dag i princip.


100 word art challengeHittade den här bilden någonstans, minns inte vart. Tanken är att man ska göra en teckning/skiss för varje ord. Jag vet inte riktigt hur andra har gjort utmaningen, men jag vill inte heller veta eftersom att om man kollar på andras teckningar kan det lätt bli att man inte kommer på något eget och unikt sedan. Jag vill ha egna idéer liksom. Tänkte göra den utmaningen i alla fall! Får se hur långt jag orkar.


Suede BlackPromarkers och akvarellfärger. Bilden jag kollade på är från Nelly.com


FeatherTestade bara.


Wreck This JournalNy kategori i bloggen: Wreck This Journal. Fick den boken idag. För er som inte vet vad det är så är det lite som en pysselbok. På en sida kan det t ex. stå "Sew this page" och då ska man göra stygn på den sidan. Finns massa andra galna saker. Man ska t ex. ta med den i duschen osv.

I denna kategori kommer jag att visa några sidor jag har slutfört. Tänkte att det passade eftersom på vissa sidor är det så att man ska rita eller vara kreativ på något sätt och det passar ju in på bloggen eftersom att jag även tecknar.


The Vampire DiariesI slutet av förra veckan började jag kolla på TVD. Fattar inte varför jag aldrig kollade på det tidigare? Haha. Nu är jag snart klar med säsong 2 i alla fall. Har inte "haft tid" att rita eller blogga på grund av att jag bara har kollat på detta i princip när jag inte varit i skolan eller inte varit hemma helt enkelt. Aja, det är såå bra i alla fall, så har du inte sett The Vampire Diaries så tycker jag att du ska göra det!


Liten snabbmålning bara


Inte så fin egentligen. Den är finare på långt håll. Ville bara testa att måla en parfymflaska igen.


WIP: Josh HutchersonDet var ju en läsare som ville att jag skulle rita Josh Hutcherson. Har börjat nu i alla fall. Ögat tog typ en timme och jag är ändå inte nöjd. Ni ser ju krumelurerna under ögat, haha. Vet inte heller om det kommer att bli likt men jag får fortsätta med den någon annan dag.


Svar på kommentar!

Lisa om Shay Mitchell:
Kan man än besstäla en tavla av dig skulle bli sjukt glad om du kunnde göra en Jennifer Lawrence
tavla o sedan kan jag köpa den :).

Svar: Kolla detta inlägg :)

(tidsinställt inlägg)


Jeffrey Campbell Lita SpikesÄlskar verkligen skokartongen!

Beställde ett par 38or och det står strl 38 på skorkartongen. Självklart så är ju själva skorna ett par 39or! Dessutom saknades det en nit och skorna var lite nötta på ett ställe (syns på bilden i mitten att det är som "repor" på skon till höger) när jag packade upp dem. Jag provade dem i alla fall en gång. De var lite stora innan jag upptäckte att det just var 39or. Får se om det går att byta mot 38or som inte ser begagnade ut.

Den stora frågan är bara NÄR och till vad kan man använda dem? Förslag uppskattas! Kommentera :)


lefttoshine @ DeviantartJag har skaffat Deviantart. Hitta mig HÄR.