En Ledig DagIdag har min klass fått vara lediga eftersom att vi gått i skolan till 19.30 två dagar i rad pga. uppträdanden och öppet hus. Imorse fixade jag bakgrund och installerade några appar till min iPhone. Nu ser den ut som ovan. Vad tycks? Jag har även Tumblr, Instagram och Facebook men de är på förstasidan. 

Annars har jag haft på mig pyjamas hela dagen. Det var längesen man hade det alltså, haha. Jag ska duscha sen så jag orkade inte byta om innan eftersom att det är ganska onödigt. Sen så har jag i princip gjort klart ett arbete till svenskan. Det är skönt att bli klar tidigt, men samtidigt kommer jag säkert inte ha något att göra under de långa lektionerna som är kvar...


Iphone 5
(SKA TA BÄTTRE BILDER I DAGSLJUS)

Efter nästan två månader av väntan så har jag äntligen fått min iPhone 5! Det är en tidig julklapp men jag ska betala lite av kostnaden. Behöver dock ett nytt simkort så jag kan inte använda den förrän på torsdag eller så.

Vill ni att jag ska skriva vad jag tycker om den osv när jag har haft den ett tag?
 


WIP - Från Manus till Bild (Skoluppgift)


Idag har jag målat på en bilduppgift vi fick i skolan igår. Den går ut på att man ska göra en bild med utgång från ett speciellt manus. Man får tolka det hur man vill. Aja, denna bild ser lite derp ut, eller inte lite kanske men... Haha. Ville att det skulle se ut som att hon har en konversation med någon. Det är ju som sagt bara en WIP. Vet inte ens om jag ska använda just denna.  Jag borde verkligen bli bättre på att måla med akvarellfärger. Jag ska nog testa lite olika saker så får jag se vilken bild jag använder...

Är denna okej eller helful annars då? 


Amazing Hair


WeHeartIt / Tumblr / Pinterest 

Tänk om man hade fint hår naturligt som man knappt behövde göra något med. När jag kollar på dessa bilder så inser jag att bilden längst ner till vänster är det närmsta jag skulle kunna komma. Dock måste mitt hår bli längre först så att lockarna tyngs ned. De yttersta på den övre raden ser så himla hälsosamma och glansiga ut.. Åh.


WIP: Barbara Palvin - UppdateringHar suttit och ritat lite på denna nu ett tag. Var faktiskt svårare än jag trodde. Ena ögat är jag jättenöjd med, men resten? Haha. Det kan du se lite konstigt ut när teckningen inte är klar också så det ser förmodligen bättre ut när jag i alla fall har ritat det andra ögat.


Sofias HalsdukNu är jag klar med Sofias halduk. Garnet räckte inte till sista varvet tyvärr men annars blev mönstret mycket finare på den än på min egna senaste halsduk.


Egentligen vill jag rita nu när jag har tid idag, men jag känner mig lite yr (som vanligt) så jag orkar inte riktigt... Någon dag så ska jag också göra armband av några material som jag köpte på Panduro för några veckor sedan..
 


♥ Miley Cyrus

 
Ear cuffFörra helgen köpte jag denna ear cuff. Hade egentligen viljat ha någon annan men alla kostade 10kr så de snyggaste var slut. Anledningen till att jag bloggar om det nu är eftersom att det är ganska mörkt när man går till skolan och även mörkt när man kommer hem så det är svårt att ta fina bilder.


Min nya talang

Jag har hittat en ny talang! (ironisk) Haha, jag kan komma på egna "alla barnen-skämt" rätt så fort. Alltså utan att kolla på internet och utan att sitta och tänka i en minut. Inte för att de skämten är speciellt roliga eller så, men jag kan ju rimma i alla fall och det är väl bra?
 
Några jag kom på åt mina kompisar idag:
 
- Alla barnen handlade på Coop förutom Erica, hon handlade på Ica.
- Alla barnen gick hem förutom Erica, hon stannade kvar på fika.
- Alla barnen var instängda förutom Sofia, hon var ute i det fria. (Funkar typ med Annamaria också, fast ne).
- Alla barnen kunde bestämma sig förutom Michaela, hon bara vela'. (haha, bara för att det stämmer så bra in på mig).

Sen så kom jag på en åt Malin också som var rätt bra men vissa kanske anser den som offensive så jag ska nog inte skriva den här.
Och en om man skulle heta Josefin.. Jag känner ingen som heter det, men i alla fall:
- Alla barnen hittade vägen till Åre förutom Josefin, hon hamnade på Romme Alpin.

Om du vill så kan du kommentera vad du heter så kan jag komma på något till ditt namn!
 
 


Nail ArtNu har jag haft bara vanligt nagellack i olika färger varje vecka. Jag skulle vilja testa att göra något annorlunda som ovan t ex. Designen längst till höger har jag velat testa förut, men jag gillar den i mitten väldigt mycket också. Jag kan inte riktigt bestämma mig om vilken jag ska göra. Hmm... Jag visar sen vad jag bestämde mig för om det inte blir helt fail.


Ansiktsvård

 
 

De här produkterna använder jag till ansiktet varje dag

(Jag glömde ansiktsvatten och tvättgrejs, men de är bara vanliga från ACO)
 
Allt är för normal hy.
  1. Nivea Visage Moisturizing Day Care på morgonen för att återfukta ansiktet. Funkar helt okej.
  2. Nivea Visage Regenerating Night Care innan jag går och lägger mig. Huden ser väldigt fräsch ut på morgonen sen, så jag gillar den verkligen!
  3. Emma S. Moisturising Eye Gel runt ögonen. Jag hade en ögonkräm från Nivea men den försvann från sortimentet eller något. Vet inte riktigt vad jag tycker om denna produkt men den är väl okej.
  4. Nivea Visage Young Peel Soft! Mild Scrub Cream brukar jag använda i ansiktet efter att jag duschat eftersom att porerna är öppna efter all ånga. 
  5. Neutrogena Visibly Clear Rapid Clear Treatment använder jag bara om jag har en finne någonstans vilket jag sällan har... Men den funkar rätt så bra.
Detta var kanske ett ganska ointressant inlägg kanske, men jag skulle gärna vilja veta vad ni använder för produkter till ansiktet (funderar på att byta till något annat) så kommentera vad ni använder! Ni behöver självklart inte skriva så detaljerat som jag gjorde. Om ni inte orkar kan ni bara skriva vilket märke ni använder eller så.


Artificial People

 

Jag har skrivit om Tinashe förut, men det skadar ju inte att skriva om henne igen? Älskar hennes sångröst, men de flesta av hennes egna låtar är faktiskt inte riktigt min stil.. Förutom denna! Jag förstår egentligen inte varför hon inte är mer känd? Haha, jaja. 


JAG KÄNNER MIG JÄTTEDUKTIG FÖR ATT JAG HAR BLOGGAT FEM DAGAR I RAD NU! SKA FÖRSÖKA FORTSÄTTA :)


Plank ChallengeHittils har jag gjort plankan varje dag i den här kalendern. Tycker att det är en kul utmaning bara och funkar bra om man är otränad också. Heheeeeeee om du vill göra den så kan du ju börja nu. Tog den från Tumblr som ni ser. Vet inte vad jag ska skriva om denna bild så jaaaaa hehee jag flummar lite. 


Bunny ♥Min lillasyster har tiggt till sig en kanin som hon fick i torsdags. Haha, men den är ju hur söt som helst i alla fall! Jag är lite allergisk mot vissa pälsdjur men kaniner är inte något av dem som tur är. De ska i alla fall inte vara det.

På tal om annat så tycker jag att ni kan kommentera lite mer nu när jag faktiskt försöker blogga så mycket jag kan. Ni verkar ju gilla att se teckningar mest som jag har förstått men jag har bara fått två kommentarer på den senaste och skulle gärna veta vad fler tycker.


Taylor Swift - Bättre bild
Vad tycker ni? :) (Suddade bort mitt efternamn eftersom att jag vill vara rääättt så anonym, haha)
 
Deviantart
Taylor SwiftJag är äntligen klar med teckningen!! Håret ska egentligen vara mörkare, men jag orkar seriöst inte fixa det nu. Jag kanske får lust att bättra på det i framtiden. Blev bara nöjd med ansiktet, men det är ändå den bästa teckningen jag har ritat än så länge.Jag ska bli bättre, men teckningen blir inte lika snygg på bild så jag ska fixa en bättre bild senare om ni vill se. :) Eller så lägger jag bara upp en bättre bild på min deviantart, får se.