Städa skrivbordet?Jag kanske borde lägga till "Städa skrivbordet" i listan i förra inlägget? Haha.. Jag är i alla fall klar med de två översta sakerna så nu har jag ritat lite på denna teckning. Vill så gärna bli klar med den nu på lovetDen har legat orörd i flera månader. Enda sen i maj typ. Tycker fortfarande att det är så svårt att rita hår, speciellt nu när jag inte har ritat med blyerts på hur länge som helst.


Höstlov - To Do List

  • Rita klart en bilduppgift till skolan
  • Läsa klart The Hunger Games
  • Plugga matte
  • Virka en halsduk till Sofia
  • Göra klart svenskauppgiften med Sofia
  • RITA KLART MINST ETT PORTRÄTT!!
  • BLOGGA MER!!
  • Övningsköra
  • Träna på vägmärken
 
När jag har gjort dessa saker så kan jag bara ta det lugnt och göra vad jag vill.Tror inte att det var något mer jag MÅSTE göra. Tänker göra klart skolsakerna först så att jag slipper tänka på det hela tiden. Actions speak louder than words, men jaja. 


Första övningskörningen

 
Idag övningskörde jag för första gången. Det var kul, men också läskigt och svårt. Varje gång motorn lät fick jag lite smått panik och ba "Nej!". När jag skulle svänga körde jag nästan in i en sten också, haha. 
Jaa, jag får väl hålla på och träna så kommer jag ju lära mig sen. Tänk när jag börjar köra i trafiken.. Fy vad läskigt. Då får ni akta er för er egen säkerhet!


Ett litet inlägg

Malin ville att jag skulle uppdatera min blogg så jag lovade henne att skriva något idag. Jag kom på att jag inte har visat kläderna jag köpte i Frankrike. Nu, 2-3 månader senare eller så.. Det dumma var att ljuset inte blir så fint på bild vid denna årstid så det blev bara bilder på detaljerna. Detta är dock inte allt. Jag tror jag köpte minst tre tröjor till som jag kan visa i helgen kanske? Kommer knappt ihåg vad jag köpte, haha.

Aja, Första bilden är en t-shirt och den andra är ett linne. Har haft så mycket stress över skolan så att jag vet inte ens vad jag ska blogga om och då stressar jag ännu mer. När vi får lov vill jag verkligen rita. Måste hinna göra klart minst en pågående teckning!


Två till halsdukar

 


Jag har gjort två till halsdukar. Den svarta ska min lillasyster få i födelsedagspresent. Synd att man måste ge bort den snyggaste, haha. Jag blev mer nöjd med de här än den jag gjorde förut faktiskt.
 
 


ChocomaniaI helgen köpte jag denna olja från The Body Shop. Den luktar choklad och först tyckte jag det var lite skumt men jag köpte den ändå. I håret luktar den 100 ggr bättre faktiskt. Lite lyxigt kanske.. Haha.
Man kan använda den till håret, kroppen och ansiktet också, så det är ju bra! Hoppas den fixar mina lockar. Har inte testat den i mitt naturliga hår än.


Wish and Hope

 
Idag shoppade jag lite. Köpte dessa smycken + några material till att göra egna armband. Hope armbandet med svalan köpte även mina vänner så vi ska ha det som ett vänskapsarmband. :) Fina va? Älskar armband och halsband med fina budskap. 


Jag har virkat en halsdukJag har hållt på att virka en tubhalsduk ett tag nu. Igår blev den äntligen klar! Den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, fast är ändå nöjd men ska nog göra en till. Men visst var den ganska bra för att vara första gången jag gör en halsduk? Haha..