Jeffrey Campbell + uppdatering


De här skorna fick jag förra månaden eller så. Snygga va? 


Har fått lite klagomål för att jag inte uppdaterar bloggen. Jag drömde t.o.m att någon skällde på mig för att jag inte uppdaterar något.. Haha. Tror det var eftersom att jag stressar över att jag inte uppdaterar, knappast så att någon gillar min blogg så mycket att den skulla skälla på mig liksom. Jaja, jag har varit hur trött som helst efter att skolan börjat, men nu har jag börjat komma igång igen så nu har jag väl lite mer ork att uppdatera. En sak som gör mig lite besviken är att jag knappt har ork att rita längre. Det finns så många ansikten jag vill rita av och jag har så många idéer att allt bara har blivit för mycket och jag har inte orkat, men ska självklart försöka bättra på det! 

En sak däremot som faktiskt gör att jag (och säkert alla som bloggar) vill blogga mer är kommentarer. Nu begär jag inte att jag ska få typ 10 kommentarer på varje inlägg, men i alla fall 3? Kom igen hörrni :) Och sedan så underlättar det ju att ni säger vad ni gillar att se mest. Jag kan ju inte ha en ny teckning varje vecka eftersom att jag går i skolan och slutar sent och har läxor osv. Men lite då och då såklart! Förresten känns det som att jag har blivit sämre på att rita, eller så är det bara för att jag inte anstränger mig? Så fort jag försöker något så ser det ut som en amatör har varit i farten..


Daisy

 


Jag tycker att denna parfym luktar viol, och jag älskar violkarameller så den påminner mig om det. ÄR DET INTE UNDERBART? Haha.
 
"Top notes are grapefruit, green notes, raspberry and pear; middle notes are jasmine, rose, violet, litchi and apple blossom; base notes are musk, virginia cedar and plum." ♥