Ready Aim FireMina produkter från Society6

Här ser ni två produkter som jag har beställt från min Society6 sida! Skalet kan man vinna som jag skrev i ett inlägg för någon vecka sedan.


Justin Bieber


Kvalitén på denna bild är ju som den är pga ljuset.. Men jag älskade hans outfit så jag tog den, hehee.
 

I måndags och igår såg jag och min lillasyster Justin Bieber live! Haha, jag gillade ju honom när jag gick på högstadiet. Följde ni min blogg förut innan jag raderade alla inlägg och började om så vet ni redan det! Var dock aldrig galen. Lyssnar på honom fortfarande ibland och tycker att han är inspirerande. Men jag tycker att han är en vanlig människa så kommer nog aldrig fatta varför folk gråter över kändisar.. Hmm.. 

Jaja, jag fick tillbaka lite känslor från högstadietiden då jag alltid typ dansade till One Time för mig själv alltså HAHAHAHA. Förlåt. Jag kände mig lite mer hype än min syrra dock?!??! Haha det trodde jag inte. Men jag tycker att konserter är så roliga att gå på även fast jag bara varit på tre stycken. Man måste såklart tycka att artisten är okej för att det ska vara kul dårå! Jag älskar ju RnB och Pop sååå :) 

Men i alla fall under en låt var han i en brandstege typ (på andra konserten), så då var han fett nära oss i luften, vilket var kul eftersom att resten av konserten kändes det som att allt var fokuserat på alla som hade ståplats. Tävling

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL EN TÄVLING DÄR DU KAN VINNA SKALET NEDAN TILL IPHONE 4 OCH 4S
 


Catching FireLängtaar!


Vad ska jag rita?

Skulle vilja rita något stylish som jag kan använda som tryck på Society6. Kan vara så simpelt som en fjäder. Har däremot redan gjort en fjäder som blev rätt så populär. Vill göra något liknare, helst snyggare också!!
 
Vet att ni aldrig kommenterar, men snälla gör det denna gång! :)


MUSIC

Här är några låtar som jag har lyssnat väldigt mycket på i februari, mars och början av april!
  
(Eller ja typ väldigt många låtar från Imagine Dragons!!)
 
 
(lyssnade på den mycket för två eller tre år sedan också men den är bra!)


EIGHTEEN


Förlåt men orkar verkligen inte ta någon bild eller något som passar till inlägget så tog bara en random som jag hade på datorn. Den kan få representera att jag önskar i present att jag hade rakt hår naturligt. Haha...

Idag fyller jag 18 år i alla fall!! Känner mig dock fortfarande som 15 eller så.


KenzaAshtrays & Heartbreaks