Good things that happened during 2013


Jag har för mig om att jag i början av året skrev att jag skulle ha en burk och fylla den med lappar där jag skulle skriva om bra saker som har hänt under året. Det har jag gjort, även fast det bara är småsaker. Jag tänker fortsätta nästa år, för man ser verkligen att även fast året har känts rätt så trist så har det hänt bra saker! Man kan lätt glömma sånt om man inte skriver upp. Är man nedstämd så känns det ofta som att allt suger.

Har också lagt ner lite tepåselappar från Yogi bara för att de har citat som jag brukar gilla. Och så en konfetti från en konsert, haha. 
 


Julklappstips

allajulklappstips.com finns det en massa olika julklappar som man kan köpa! De är uppdelade i kategorier om till personen de är till. Det finns allt från onödiga, men roliga småprylar (som en apa som blåser ditt nagellack så att det torkar fortare) till större saker och upplevelser, som att spela in en egen skiva. Jag kan tänka mig att de som verkligen gillar att sjunga skulle bli glada av en sådan julklapp. Det finns även kläder och köksredskap osv. Allt är liksom samlat, och det är lätt att hitta något som passar till t ex. din systers personlighet eller något hon gillar. Det är bara att gå in på sidan själv och kolla hur mycket det finns! 
 
Detta är en av grejerna som finns som jag blev intresserad av. Det är en apparat som framkallar dina iPhone bilder. Då kan man ju få polaroid-bilder utan att bära med sig en polarioidkamera. 
 


Svart bakground?


Under den senaste tiden har jag märkt att bakgrunden på min blogg är svart! Jag har ju egentligen något vitt/ljusgrått trä? Jag vet inte vad som har hänt, och blogg.se har ändrat designsaken så att det liknar tumblr, fast BARA med html! Jag kan inte html SÅ bra att jag kan hitta felet eller så att jag kan designa en blogg helt utantill. Jag vet inte vad jag ska göra. Hjälp uppskattas!
 
Update: Fixat nu, men skrattar lite åt rubriken. "Bakground" 


LYCKA


Hur kan man bli så glad över en sån här sak egentligen? Hehe. Barbara Palvin har trots allt varit min favoritmodell i många år nu känns det som. Jag bara väntade på dagen hon skulle se mina teckningar. Hon gillade ju dessutom min WIP på Cara även fast Barbara själv inte var med på bilden så det är extra kul!
 

 
 
 
 


 


Barbara Palvin (Första porträttet med färgpennor)


Igår testade jag på att rita ett porträtt med färgpennor. Jag har aldrig vågat det förut för det verkar vara så svårt. Det var faktiskt lättare än vad jag trodde, men det svåraste är såklart att man i princip inte kan sudda. Det jag kunde gjort bättre var nog att framhäva och färglägga läpparna mer.

Jag vet inte om jag kommer fortsätta att göra porträtt med färgpennor. Det var jättekul att testa något nytt.. Men jaa.. Jag vet inte. Försöker fortfarande hitta en stil som passar mig. 
 
 Kom ihåg att följa mig på Instagram om ni vill se mer teckningar och WIP versioner.


Fri frakt + 5$ (ca 32kr) billigare i min shop!!

 
 
Använd DENNA länk! Gäller till 8 December, och det finns såklart fler saker än mobilskal (och fler skal)! Finns dessutom skal till Galaxy s4 så det är ju inte bara iPhone.