Don't Hate Me


Nu finns det 3 nya skal i min shop! Den sista finns även som laptop-skin, kudde, tröja osv.


Förlåååt för alla inlägg om Society6, men det är så kul med den sidan. Mitt obsession avtar nog snart, haha.


Utställning


Denna teckning är till en utställning vi ska ha med skolan.


Envier


Denna målning finns även att köpa som iPhone skal.


Försenat inlägg

Förra lördagen kom mamma, pappa och min lillasyster hem från Österrike efter att ha kollat på skid-VM eller något sånt. Jag fick allt detta ovan och en tjocktröja. Inte så märkvärdigt men jag är nöjd :) Jag använder inte så mycket av läppstifter så färgen blir inte så stark, och det blir mer rosa än rött på läpparna.
Jag ville också ha en ganska billig parfym som luktar.. okejokej, doftar gott. Den doftar inte ASGOTT men den är fräsch! Och sen så älskar jag amerikanska tidningar (förutom att hälften är reklam), så det fick jag. :D


If the Feather Fits...


Nu har jag lagt in ett nytt skal i min shop på Society6! Notera att jag lägger upp saker där som jag kanske inte lägger upp i bloggen. Det är redan någon som har beställt ett av mina skal så nu är jag jätteglad! :D Klicka på bilden för att komma till skalet. Förresten är det fri frakt i hela världen till på söndag!


Society6

 
Jag har precis fixat med min sida på Society6.com. Där säljer jag mina bästa teckningar och målningar som art prints, iPhone skal osv. Ni kan väl ta en titt? LÄNK

P.S. Om det finns någon teckning som jag har gjort som du skulle vilja köpa som print eller skal eller vad vet jag så är det bara att kommentera så kan jag fixa teckningen i bättre kvalitet och sälja den.RihannaÄnnu ett porträtt jag målade igår. Egentligen borde jag måla på två målningar till bilden i skolan, och en teckning, men jag orkar inteeee... Dum ursäkt.


Miranda Kerr


Försöker lära mig att måla porträtt med akvarell som ni kanske märker. Det går i alla fall mycket fortare att göra ett färdigt porträtt med akvarell än med blyerts!


I'm a Mouse, Duh!Dagens citat

"Vad skulle ni säga om jag frågar om ni vill följa med och käka korv, och så blinkar jag med ena ögat?" - Våran bildlärare!


Vilken är finast?

 
Jag har förresten ritat den i tusch, skannat in och lagt till penslar i Photoshop ifall någon skulle undra.


Every Dream Begins With a DreamerTack Linnea för att du tipsade mig om denna låt. Jag älskar den!