Proud

 
Idag så gick det äntligen bra för mig i skolan. Jag har alltid varit en slacker och verkligen nästan inte brytt mig alls om skolan och jag har känt mig osmart och som ett IG barn hela tiden. Men idag så fick jag A på naturkunskapprovet och läraren sa "Vet du hur bra det här provet är? Det är så bra att jag inte kan sätta ord på det!". Och jag berättar inte detta för att skryta, jag är bara så stolt över mig själv för jag bevisade för mig själv att jag kan klara saker bara jag vill och jag inte alls är hopplös bara för att jag är jag. Hehe, vad positiv jag är mot mig själv då... Men alltså, jag gillar egentligen inte ämnen som bara består av genomgångar som man måste sitta och anteckna och läsa på en massa till provet, så bara att jag orkade det och att det payade off är så skönt!

Aja, nu tror jag mer på mig själv och att jag kan lyckas med saker.

Kläderna jag fick i julklapp

Bilderna är väldigt unquality. Jag skyller på ljuset och att mitt rum är fullt av saker så jag har ingen bättre plats att ta bilderna på. Men det var några (typ 2 st, haha) som ville se kläderna så detta är bättre än inget hoppas jag!


GalaxyJag har blivit lite obsessed av galaxy mönster. Jag är rädd för rymden egentligen, men mönstret är så coolt. Detta blev inte så jättefint dock för jag brukar inte måla med akvarell. Ska testa att göra något liknande i akryl!

Tycker ni om att se när jag testar nya sätt att rita/måla på än bara plain faces liksom?


"DIY": Phone Case

För ett tag sedan köpte jag ett 2-pack med transparenta iPhone skal. Tanken var att jag skulle sätta bilder på insidan så att det blev som ett helt nytt skal. Mycket billigare är det också! Det finns billiga transparenta skal på  fyndiq.se till exempel. Så egentligen så kan man väl säga "Decorate it yourself" istället för "Do it yourself", eftersom att man inte gör själva skalet själv liksom. Detta funkar självklart på vilken mobil som helst, inte bara iPhones. Bara du har ett transparent skal så går det! Det enda jag gjorde var att skriva ut bilderna jag hittade på fotopapper och klippa dem enligt skalet och sätta dem på insidan av skalet. Voilà!


Say what?

 
Haha alltså det är så kul att det finns nya Ellen videos på Youtube igen. Denna video är bara för rolig.


Btw, jag ska visa fler julklappar imorgon tror jag. Jag tänkte fixa det idag, men jag var på stan med Linnea så jag orkar inte nu, hehe. Jag har i alla fall motionerat väldigt mycket vilket jag är väldigt stolt över! 


Mer Julklappar


LUKTAR SÅÅ GOTT!

 

Luktar fräscht :)
Påfyllning av min parfym bara. 

Rökelse. Har inte testat än men det luktar gott. Som en tvål typ.


Happy new year!