Candice Swanepoel - Speed drawing

 
Gjorde inte klart den eftersom att jag inte blev nöjd...
 


Skrivbordsbakgrunder

Hade lite tråkigt så jag gjorde tre skrivbordsbakgrunder. Och varför inte dela med sig av dem? De är i 1600 x 900px.
Har du någon annan upplösning så kan du kommentera med vad du har så kan jag göra fler i andra upplösningar, om ni nu tycker att bilderna är fina! Klicka på länkarna under bilderna för att se dem större och spara dem. Kommentera gärna om du sparar någon av bilderna. Vill bara se om någon faktiskt vill använda dem :)


LÄNK


LÄNK

 
Och som vanligt är alla bilderna från Tumblr och Weheartit, och jag har redigerat ihop dem.
 
 


Ke$ha

Bästa mobilbilden ever!!

Ikväll ville min syrra se Kesha, (orkar inte skriva dollartecknet), så jag följde med till grönan. Har inte gjort så mycket under lovet ju. Brukar inte lyssna på henne så mycket faktiskt, så jaa... Men hon var väl bra live ändå. Haha vilket tråkigt inlägg, men ändå lite annorlunda väl? 
 


Vissa har ju tur...

 
 
 
 
Asså åh, vilket rörigt inlägg... Men jag blir så arg när jag ser sånt här! Hehe, skämta, typ.
Men ja, jag kommer nog aldrig förstå hur vissa kan vara så himla lyckligt lottade och födas med ett sånt perfekt utseende. HUUUUR????????? Visst, att vara snygg löser ju inte alla problem.. Men skulle jag se ut som Barbara skulle det i alla fall lösa 99 av mina problem! Haha. JAG VILL OCKSÅ :( 
 
 
//patetiskochavundsjuktjej_95
 
Mer organiserade och intressantare(?) inlägg kommer.Btw, jag har filmat klart den där speed drawingen. När jag skulle redigera så frös typ 80% av videon dock så jag fick redigera med ett annat program men det tar nästan 5 timmar att spara videon som wmv, så den får ni se nästa vecka för nu i helgen har jag inte tid att vänta!
 


Bright Peach


Jag köpte detta nagellack i april, men inte testat det förrän nu. Jag älskar det! Färgen skiftar lite i olika ljus. Ibland ser den orange ut, ibland korall och ibland persikofärgad. Det är från Gina Tricot och färgen är precis som rubriken, Bright Peach. Tänkte inte köpa det först egentligen, men är glad att jag gjorde det. Den är så somrig, haha. Ser dock lite ljusare ut på bilden än vad det är i verkligheten eftersom att jag la på ett filter när jag var utomhus. Såg inte hur "urtvättat" det blev... Annars kan ni ju googla på färgen.
 


Tumblr

Min tumblr när den var som finast. Hehe.
 


Nostalgi

 
 Haha, ibland när man kollar på youtube så får man fram helt random videos. Här är några grejer som jag minns från när jag var liten. Lite kul att jag kommer ihåg hälften av alla repliker?