Nina AgdalNy instagram

Har gjort en instagram som inte är "personlig" alltså lägger jag bara in mina teckningar där. Den heter artbymichaelaVernissage
I torsdags var vi på vernissage med klassen. Vi var faktiskt med i utställningen och ställde ut. Ovan ser ni allt jag skickade in. Tyvärr fick alla inte med alla sina verk (men alla fick med minst ett verk), och det har inget att göra med att "de inte är snygga" utan just att de inte passar ihop med allt annat i utställningen. Endast de två sista bilderna kom med. De två målningarna på första bilden (med drömfångarna) kom alltså inte med, vilket är tråkigt. Jag lade ner mycket tid på de målningarna. Dessutom så hängde porträttet och trycket (ja, ni ser att jag har gjort ett tryck av The Mind That Never Sleeps) på ett mörkt ställe så porträttet såg inte lika snyggt ut alls som det egentligen gör. Det var ungefär som att ta kort på den, då bilder inte brukar ge teckningar och målningar rättvisa.

Men nu är i alla fall mina grejer med på en konstutställning! Det kan man väl kalla ett accomplishment, eller? :)
 
P.S. Skulle ni av någon anledning vilja se en bättre bild på målningarna så är det bara att säga till. Alla bilder i detta inlägg är mobilbilder liksom, haha.


Fri frakt på alla mina varor på Society6.com innan den 17!

Funkar ENDAST via denna länk!
 
Gäller inte Framed art prints, Canvases och Pillows! Men iPhone skal osv är det fri frakt på bara du använder länken!
 


P.S. Ska försöka blogga normalt nu! :)


:P

kul att ni kommenterar <3 eh


Vilken skillnad!


Håller på med en Powerpoint till en redovisning. Vet inte om jag ska använda den, men ändå. Gjorde denna ruta/sida och kolla vilken skillnad! Fast jag måste säga att jag tycker att jag utvecklades mycket på bara ett år egentligen. Jämför den som är tecknad 2010 med denna teckning som ritades i slutet av 2011, bara ett år senare alltså.


Målning + Fråga (Tidsinställt inlägg)Målade denna i fredags. Tycker ni mest om mina blyertsporträtt eller akvarellporträtt? Akvarellporträtt går så mycket fortare att göra och då blir jag inte lika frustrerad så det skulle ju vara kul om ni tycker om dem! Jag övar ju fortfarande men detta ovan är jag rätt så nöjd med faktiskt. 


The Mind That Never Sleeps