Turn a Quote Into a Masterpiece
Tack vare tumblr hittade jag en sida som heter recitethis.com. Man skriver in ett citat och väljer ett template och då får man en snygg bild! Älskar verkligen sidan! Bara att spara, skriva ut och rama in eller något för enkla och snygga tavlor till inredningen.. Haha :)

Ovan ser ni två styckna som jag gjorde bara för att testa.


InstagramJag vill bara tipsa om min instagram där jag uppdaterar mycket oftare och lägger in fler WIPs osv.


Le Bonheur est Espérance


Finns att köpa HÄR som tavla, mobilskal, tröja osv. Fri frakt idag!


OneRepublic

 
Denna låt spelades precis i slutet av det sista avsnittet av 90210. Den är såååå bra! Jag tycker att OneRepublic gör en massa Feel Good-låtar, vilket är bra. Haha :)


90210 ♥Jag kollade precis på sista avsnittet av 90210. ABSOLUT SISTA AVSNITTET! Alltså, jag har följt det sen jag gick på högstadiet. Jag var hemma en dag och det var på TV och jag tänkte typ "Jag kan kolla ett avsnitt, men jag tänker inte börja följa det direkt"... Jag brukar hålla det jag lovar men det gick inte. 

Däremot tycker jag att serien blev mer ointressant vid säsong 5 så jag tänkte typ.. jaha. När jag tänkte på att det var sista avsnittet så tyckte jag att det nog var lika bra eftersom att de verkar ha slut på idéer. MEN SEN SÅ SLUTAR DETTA AVSNITT SÅ HIMLA PERFEKT OCH BRA, SÅ MAN VILL ÄNDÅ VETA MER LIKSOM. Aja, allt måste ju ha sitt slut. I'm gonna miss this show!


Speed PaintingJag ska göra fler videor med teckningar osv också, så ni kan prenumerera på min youtubekanal om ni vill. Däremot ska jag försöka få dem i bättre kvalité. :)


Cara DelevingneBlev inte som jag hade tänkt mig riktigt, men äh. Är nöjd med ögat till höger (hennes vänster) i alla fall. Gjorde en speed-painting på den som jag ska ladda upp på youtube. Gör ett inlägg med videon sen! 


CHALLENGE!

 
Jag älskar alla månadsutmaningar som man kan hitta på tumblr! Man blir så motiverad och orkar man inte träna hårt en dag så har man i alla fall gjort något liksom. :)


Skal till Samsung Galaxy s4

 
Nu finns det skal till Samsung Galaxy s4, om någon av er eller någon ni känner har köpt en! :) Klicka HÄR för att komma till skalet ovan.