Catching Fire ♥

 
Igår såg jag Catching Fire med Sofia. Alltså jag kan lätt säga att det är den bästa filmen jag har sett! Vissa scener som jag föreställde mig i boken såg typ exakt likadana ut i filmen, t ex. Arenan och utanför deras nya hus när de går ut. Filmen var också så välgjord och det hände saker hela tiden. De flesta har väl säkert sett den men jaaaa, den var SÅÅÅÅÅ BRA. Jag kan inte ens beskriva hur mycket jag gillar den. 
 
 
 


Vanilj ♥


En av mina favoritdofter är vanilj. Man luktar som en god och nybakad kaka, hahaa. Jag gillar Victoria's Secret body mists vääldigt mycket. Vet dock inte hur den ovan, Vanilla Lace, doftar. Skulle gärna vilja ha den i julklapp faktiskt. Body mists från VS är ju rätt så eftertraktade så det är ju en bra julklapp till vilken tjej som helst! HÄR finns den om ni är intresserade. Har du inte testat någon av deras body mists så tycker jag att det är dags, för de luktar himmeeeelskt! ;)
 


Cailin Russo (igen hehehehehehheheehe90eh==)

 


Nytt skal i shoppen!

Funkar för alla iPhone och även Samsung Galaxy s4 och iPod touch. Nu vet jag inte hur färgen ser ut på allas datorer men på min är den fin i alla fall?? Hehe.
 


Rosie Huntington-Whiteley > Före & Efter
Blir bilden bra när jag skannar in den lägger jag upp den på min Society6 sida.
 
 
 
 
 


Cailin Russo

 
Gjorde denna förra veckan lite snabbt när jag testade en ny teknik. Den är inte proffsig direkt pga det, eftersom den ritades på kopieringspapper. Cailin kommenterade den på instagram också, igen. Wohoo :D Hehe. Hon är faktiskt den enda jag ritat av som har sett mina teckingar...