Recent 

Här är 3 grejer som jag gjort nyligen. De två översta var till skolan. Jag uppdaterar inte så mycket längre bara för att jag lägger upp så mycket på min instagram (följ mig om du vill), som jag nämnde i förra inlägget.
 


När jag ritar lyssnar jag på...

(tidsinställt)

+ alla andra låtar från Bangerz, såå bra!!


Det här var några låtar jag har lyssnat på den senaste tiden som jag har ritat. Det mesta lägger jag numera upp på min instagram. Jag har självklart inte slutat blogga men det känns bättre att blogga när man har något man vill säga eller så än att försöka komma på något hela tiden.


Justin Bieber Speed DrawingIgår fyllde min lillasyster år, och då ville hon ha en målning av Justin Bieber. Här är resultatet!


Rollsättning

Idag kom en rollsättare till skolan så jag gick självklart dit och blev intervjuvad. Jag tog med mig min klasskompis, Annamaria. Vi var så nervösa och osäkra alltså. Alla skulle sitta i ett rum när var och en blev intervjuvade. Eller nja, inte alla. Treorna fick vara sist, och vi var inte så många. För mig är det så att när det är människor från skolan som man ser varje dag och som gärna dömer en så blir pressen större. Skulle vi däremot vart någon helt annanstans där man inte kände någon skulle jag inte vara lika nervös. Tänk att bara säga sitt namn, nummer, sin ålder och mail kan vara så nervöst?!

Både jag och Annamaria glömde att säga våra mobilnummer (rollsättaren filmade oss), så vi sa till efteråt så fick vi spela in mobilnumret igen. Tyvärr fick man inte göra om hela infon. HUR kan man vara dålig på att säga sitt namn? Haha, jag sitter här och fnissar typ. Men när jag sa mitt mobilnummer sa hon att jag lät gladare, hon tyckte jag såg ledsen ut innan. Jag ba "Va? Nej jag var inte ledsen alls! Gör det något?" Hon ba: "Nej, nej! Hellre det än att man sitter och ler hela tiden, för det är så fejk."

Vet inte om hon bara sa så för att jag skulle känna mig bättre, höhö. Känner verkligen att jag sumpade min chans totalt måste jag säga!! Jag kommer inte ens ihåg om jag sa "Jag heter Michaela Efternamn", eller om jag bara rabblade upp mitt för och- efternamn osv? Minns i alla fall att jag glömde säga hej till kameran. SÅ typiskt mig alltså. Jaja, jag ville bara inte glömma att säga någon viktig info eller hur mitt namn stavas så det var väl därför mitt ansiktsuttryck kanske var lite förvirrat. Men nu vet hon att jag kan se både ledsen och glad ut! hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...................

 


Hon skulle till en annan skola senare så ja, det finns ju ingen chans att hon skulle välja just mig till något! Jag sa inte ens mina intressen för till den första filmen sökte hon någon som kunde dansa och sjunga. Fast sen sökte hon även roller till kommande filmer, så därför gick jag inte där ifrån. Och att rita är inte alls användbart till film. Jag kunde ju nämnt att jag tar skådespelarlektioner, men allt gick så fort och det var jobbigt när folk som säkert dömer en satt där inne...
 
Men jaa, som en tjej sjunger i sista låten i avsnitt 1, säsong 1 (och 3, tror jag) av Pretty Little Liars "What's done is done and it's alright. You can't turn back the hands of time". Haha, får ni också låtar i huvet när ni tänker på saker sådär? Om någon frågar "What time is it?" så blir hela huvudet High School Musical :D


Hur jag känner just nu: 
 


BRÖD ♥ :D

 


Jag älskar verkligen bröd. En gång när jag läste en bok så var det en karaktär som dömde en tjej som åt bröd för att man blir "tjock" av bröd. Haha, nää jag tror knappast man blir tjock för att man äter lite bröd! Och bröd är så gott så varför skulle man sluta äta det liksom? Det finns ju många nyttiga! Så jag förstår inte alls människor som inte gillar bröd?!?!? Min kost består till stor del av bröd faktiskt. För det mesta gillar jag hårt bröd. Jag minns när jag var ungefär 10 år och alltid när jag gick hem till en viss kompis så hade hon några jättegoda, hårda tunnbröd från Polarbröd. Jag älskade verkligen tunnbröd när jag var liten. Har inte ätit det på några månader dock, men jaa. De har ju även såna där runda, goda bröd som man äter med varm choklad! Och tekakor!! Mums.

Polarbröd har ju inga konserveringsmedel heller, så man får inte i sig massa onyttiga ämnen, vilket är bra då jag helst vill äta naturligt. Under en lektion i naturkunskap förra året när vi läste om livsstil och hälsa så fick vi lära oss hur vissa onödiga konserveringsmedel kan stanna i kroppen för alltid. Så Polarbröds bröd möglar efter ungefär en vecka, som bröd som man t ex. bakar hemma SKA göra. De fryser in brödet innan det åker till butik så att det inte möglar ännu tidigare. Gillar sånt, eftersom att då kan man äta bröd med gott samvete, utan konserveringsmedel! Hehe :D


När konst är... Stressigt?

Som de flesta redan vet så går jag i Bild & Formgivning på gymnasiet. Därför är alla i min klass duktiga, men på olika saker. Idag skulle vi rita mönster, och jag fick panik när jag såg att alla redan började rita skitsnygga mönster direkt efter läraren hade förklarat uppgiften, och jag satt där fortfarande och visste inte vad jag skulle göra för mönster. Ibland går det bra att rita saker på fri hand, men ibland blir det bara så FULT. Idag kunde jag inte rita något utan att det blev fult. Dessutom fick man bara använda tuschpenna, alltså ingen blyerts innan. Alla andra klarade det, men jag kände verkligen att jag sög. För helt ärligt talat så suger jag på att rita utan att ha någon slags bild att kolla på. Det enda jag kan rita på fri hand är väl i princip ögon, fjädrar, hår/flätor, hjärtan och blommor. Men vem kan inte det liksom? Och nödlösningen när man inte kommer på något att rita är alltid de där blommorna som har samma blad som på weed typ. JAG GILLAR INTE DESSA BLOMMOR! De får mig att känna mig okreativ och en massa andra saker. Jag blir så frustrerad och vill nästan gråta, men vill inte verka svag så... Ja. Hehe.

Det är i sådana stunder som jag inser att jag aldrig skulle kunna jobba inom bild. Jag MÅSTE jobba inom något estetiskt för annars blir jag deprimerad. Min enda talang är att rita av, det kan man inte leva på. Så jag är talanglös när det gäller det. Haha, jag förlorade allt hopp idag. Vad negativ jag är. Det enda jag är relativt bra på förutom bild, när det gäller estetiska grejer, är väl att skådspela, men jag tar inte tillräckligt med lektioner för det är så DYRT med privata lektioner. Trivs ändå bäst med att ha privata lektioner då jag lär mig fortare eftersom att allt fokus är på mig.

Jag ska verkligen försöka satsa på det ändå för jag vet att man kan om man vill och inte ger upp. Annars får jag väl bli en bakterietant, som mamma tycker att jag ska bli. Jag är ju trots bra på naturkunskap. Däremot gillar jag som sagt estetiska saker hellre. Fast är man bakterietant får man väl jobba rätt så praktiskt? Men vad äckligt.
 
ÅÅÅÅh.
 
WEED BLOMMORNA SOM JAG AVSKYR. Ritade den här i ettan på min mapp som jag självklart var okreativ med.