Mango & Papaya

 
 
När jag fyllde år för några veckor sedan så fick jag denna body lotion - I love... Mango & Papaya, från Lyko.se.. Jag har sedan tidigare använt duschkrämen med samma doft, och den luktar SÅ gott! (typ fruktigt och sött) Jag tycker att denna lotion från I love... luktar godare än många andra lotions som luktar mango, och I love... märket är också billigt. Det finns ju många produkter som är billiga men inte luktar så gott, så det är tur att den här lotionen inte är en av dem! Samma märke har såklart också andra dofter, som ni kanske vet, om ni har testat. Själv vet jag inte hur de luktar, men har du inte testat just Mango & Papaya tycker jag att du ska göra det! Funderar även på att köpa Body spritzern med samma doft :)


Miley Cyrus 
Den översta finns att köpa, också som mobilskal, på min sida på Society6
 


Musik när man ritar osv.

drawing music from lefttoshine on 8tracks Radio.

 

Jag har gjort en spellista med lite låtar som jag har lyssnat på den senaste tiden när jag har ritat. 

Genres    indiealternativeindie rockindie popsinger-songwriter (enligt 8tracks)Recent work

 
Förutom denna illustration, så har jag även gjort klart trädet som jag visade för några inlägg sedan. Har dock inte den bilden på datorn just nu.
 
Jag har också precis skapat en officiell Facebook-sida för min konst! Gilla den gärna för mer uppdateringar än på bloggen :)
 


Ny design


Nu har jag gjort en ny design som finns att köpa som olika saker i min webshop. Society6.com/michaelaramstedt?promo=doc4d4 (använder du länken får du fri frakt och så blir det 5$ billigare) Personligen tycker jag att citatet passade bra till koppen.


SÄLJER iPHONE 4/4s SKAL FRÅN MIN SHOP, LITE BILLIGARE

 
 
Detta skal är det skal som säljs mest i min webshop. Dock är det lite dyrt för att vara ett skal (226kr), men det är ju trots allt egendesignat.
 
Jag har ett skal till 4/4s här hemma som aldrig är använt. Jag har ju en iPhone 5... Så jag tänkte sälja det till någon läsare lite billigare i alla fall! Eftersom att det aldrig är använt och jag har betalat den fulla kostnaden + frakten själv så vill jag ändå inte sälja det för typ 70 kr eller något. Därför tänkte jag sälja det för typ 190-200 kr, och så står jag för frakten. Den som köper sparar i alla fall ca 50-60 kronor, woohoo! Haha.
 
Maila lefttoshines@gmail.com om du är intresserad eller vill sänka priset lite så får vi se.
 

Jag har också lite kläder som jag knappt använt, så om någon är intresserad och kanske vill köpa kläder så får ni gärna kommentera detta inlägg så jag kan visa hur de ser ut.