Kan ju tillägga..


Jag, som är för lat för att överföra bilder till min dator och visa på bloggen, kan ju tillägga att det var denna teckning jag pratade om i förra inlägget. Kan nämligen tänka mig att många som läser min blogg inte följer mig på Instagram och missar typ 98% av allt jag ritar/målar.

Förresten hade jag tänkt att göra ett inlägg i framtiden om allmäna teckningstips. Alltså, bra saker att tänka på när man ritar. Om ni nu skulle vilja det... Får ju inte många kommentarer så jag vet inte ens om någon typ bryr sig om vad jag skriver. Hahaaaaaaa.
 


Colton Haynes retweetade mig!


!! Haha alltså Colton's karaktär var typ min favorit när han var med i Teen Wolf, för att han var så sassy. Det var uppenbarligen därför jag valde att rita honom. Och han är så snygg så jag känner mig som en fangirl. Alltså, jaaa. Det här var nice.
 
 
 
 
 


Första porträttet 2014

 
 
Jag insåg tidigare idag att jag i princip aldrig lägger upp teckningar här längre, trots att jag ritar mycket mer än förut! Som sagt förut är det för att jag tycker att det går snabbare att använda instagram (@artbymichaela). Här är i alla fall ett porträtt som jag började på igår och gjorde klart idag. Minns ni att jag ritade Tyra Banks för nästan tre år sedan? Troligen inte, men jag ville göra en bättre för jag blev inte direkt nöjd med den. Jag var noob då.