Update

Nu har jag inte bloggat på ett tag igen. Jag uppdaterar ju mest när jag ritar, och jag har inte ritat på ungefär tre veckor nu. Jag vill rita, men jag vet inte vad. Känner mig alltså lite omotiverad. På instagram ser jag jättefina målningar och vill göra något liknande, men jag vet inte vad och jag känner att jag inte kan. Däremot kom jag på en sak om jag kan testa att måla med mina nya akrylfärger, men det vill jag bara visa om jag blir nöjd. Det blir väl om några dagar kanske eftersom att jag har gratis speltid till ett spel som jag vill hinna utnyttja, eftersom att det redan gått fyra dagar av den tiden som jag knappt utnyttjat. Hehe. Jag hade även en idé till en ny design som jag kunde lägga upp på Society6, men nu har jag glömt vad det var. Får försöka komma på det...
 
Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket förutom att lata mig osv. Jag har även träffat tjejerna som jag lärde känna på filminspelningen igen. Förhoppningsvis träffas vi någon mer gång! Tyvärr bor vi inte så nära varandra. 
 
Eftersom att jag har jättesvårt för att hitta jobb så försöker jag också komma på en massa sätt att tjäna pengar på medan jag letar. Dock är det inte så effektivt, men det "funkar". Haha. Vill ni att jag ska göra ett inlägg med tips så kan jag göra det. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: