Egendesignade kuddar

 
Min mamma tycker väldigt mycket om dessa två kuddar som jag har designat själv och säljer på Society6. För några månader sedan köpte vi en ny soffa, och självklart vill man väl ha några kuddar i den? Mamma tyckte i alla fall att vi skulle beställa dessa två kuddar. Hon gillade också den med gröna löv och den med en ananas på, men du skulle kanske inte passa till just vårt hem. Kuddarna hämtades i alla fall ut från posten i förrgår och så här ser de ut!

Egentligen så kan vem som helst sälja sina teckningar och foton på föremål på Society6, men det känns ändå så speciellt att det faktiskt är jag som har gjort dem! Det skulle jag aldrig tro för några år sedan. Jag menar, kudden till höger är ju egentligen bara ett mönster som jag har klottrat fram, och sedan skannat in och satt ett citat på.
 
Jag skulle verkligen vilja köpa saker från min webshop oftare, men det är svårt när man gillar så många olika saker. Vad ska man välja liksom? Förutom dessa två kuddar så beställde vi min teckning av Miley Cyrus på ett iPhone 5c skal som vi ska ge till min lillasyster när hon fyller år denna månad. (Märkte precis att jag aldrig bloggade om Mileys konsert som vi var på i våras. Hur kunde jag glömma? haha). Som tur är så läser inte min syster min blogg, så jag kan skriva det. Förresten kan jag lika gärna ta en bild på skalet och lägga ut innan jag slår in det. Det är kul att visa hur mina produkter faktiskt ser ut IRL.
 
Vilken kudde gillar ni bäst?
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: