I RELATE TO THIS. A LOT.

 
Och det som är mest irriterande: När folk tror att man kan sitta och rita ett porträtt av dem i typ 8 timmar av sin tid GRATIS, eller för typ 100kr.


Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien
2015-02-18 - 01:22:05

Haha ja, känner igen det där! Målar inte, men jag fotar. Och folk tror att jag fotar porträtt och bröllop gratis om dem känner mig... visst, småjobb kanske, men bröllop?! Det tar sjukt mycket tid att redigera och det krävs sjukt mycket kunskap och reasearch för att lära sig det. Inget gratisjobb.

Men vad ungefär tar du? Det hade varit sjukt kul att beställa någonting av dig någon gång. Har i dagsläget ingen bild som jag på rak arm vet att jag skulle vilja ha, men det går ju att ordna. :-)

Svar: Haha ja! Att fota och rita är ju jobb också! Så tråkigt att folk inte förstår att det inte är så lätt och går fort.
Jag har sålt ett par porträtt på beställning förut. Ett ansikte är mellan 500-700 kr, beroende på teknik och hur mycket detaljer det finns i bilden som ska med! :)
Michaela

URL: http://narannie.se


Postat av: Louie
2015-02-18 - 09:01:36

Kan verkligen känna igen mig i det här. För mig är det mest jobbiga när folk lutar sig över min axel och tittar på när jag tecknar. Oftast får jag sluta och stänga blocket för jag kan inte teckna när någon tittar på :/

Svar: Haha, jo jag kan också få sån prestationsångest ibland! Känner att det jag ritar hemma i lugn och ro blir tusen gånger snyggare än det jag ritar "bland folk".
Michaela

URL: http://louielei.blogg.se


Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien
2015-02-19 - 06:25:59

Ett riktigt bra pris med tanke på vad man får! Det är ju ändå något att ha på väggen riktigt, riktigt länge! Min pappa har ett porträtt från när han var tjugoett och det är så himla fint och roligt att titta på!
Kan jag få din mejladress? Kommer troligtvis höra av mig i sommar när jag är i Sverige igen. :-)

Svar: Vad roligt! :) du kan maila mig på artbymichaela95@gmail.com
Michaela

URL: http://narannie.se


Postat av: När Annie fotograferar i Kalifornien
2015-02-20 - 00:13:26

Tack!!

URL: http://narannie.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: