Hur du kan tjäna pengar på internet

Detta inlägg är bara ett tips till er på hur ni kan tjäna pengar på internet av att bara göra smågrejer. Det är inga stora summor, men det är pengar du inte skulle haft om du inte gjorde dessa saker. Detta inlägg är absolut inte sponsrat heller. Jag vill bara dela min information för jag har svårt att hitta jobb så jag behöver typ alla pengar jag kan få, även fast det bara är lite. Och jag har testat fler sätt under en tid men dessa sätt är de som funkar!
 
1. Featurepoints
 
 
Jag har inte använt Featurepoints länge, och därför har jag inte hunnit tjäna mer än 10 dollar. Featurepoints funkar i alla fall så att man öppnar webbläsaren i sin mobil eller på surfplattan och går in på http://featu.re/M94PXH (klickbar länk), så laddar du ner appen och får 50 poäng gratis. Om den ber dig att lägga in en kod på skriver du in M94PXH som kod. Jag skrev aldrig in en kod när jag skaffade FP, och det ångrar jag i efterhand för man vill ha så många poäng man bara kan! När allt är klart får man erbjudanden att ladda ner gratisappar som man sedan använder i 1-2 minuter (om det är ett spel måste man ibland genomföra en tutorial) sedan kan man radera appen och ändå få poäng som sedan byts mot pengar via PayPal, som på screenshoten ovan. Tycker att detta är smart då man ändå håller på mycket med mobilen/ipaden och det tar inte alls lång tid att genomföra detta. I början kan det vara lite segt och man får inte erbjudanden, men när man väl kommer igång går det bra! Rekommenderar detta starkt,
 
2. Filmpanelen
Detta är ingen app. Man registrerar sig HÄR och då och få får man mail om marknadsundersökningar. Genom att göra undersökningarna hjälper man företag att förbättra sina produkter/tjänster, och som belöning får man pengar. Tyvärr hittar jag inte någonstans där man kan se en logg på hur mycket pengar man tagit ut, men jag vet att jag har tagit ut ungefär 300 sammanlagt och just nu har jag 22 kr ihopsamlade. Visst, det är lite mer jobb med undersökningarna till skillnad från Featurepoints, men det är ändå värt det kan jag lova! Har man tråkigt så kan man ju lika gärna göra detta. Se bara till att ta undersökningarna så fort som möjlig när du får dem, annars hinner de få in tillräckligt med svar innan du hinner ta den. Ibland skickar de en undersökning och man får frågor om kön och ålder för att se om man passar att göra undersökningen. Så det är inte alltid man får göra alla undersökningar, men oftast. Eftersom jag ändå tjänat en del på detta tycker jag att det är värt det. Och de spammar inte. Som med Featurepoints kan det vara lite segt i början, men jag får minst en undersökning/vecka. Jag tror att man kan ställa in hur ofta man vill ha.
 
Man kan få allt från 3-30 kr per undersökning. Det beror helt på!
 
3. Åsiktstorget
Precis som med Filmpanelen registrerar man sig (HÄR) och får undersökningar, och det funkar precis likadant, fast man kan få presentkort istället om man vill och man samlar ihop poäng. 10 poäng = 1kr. Ovan ser ni pengarna jag har tagit ut. Det senaste tog jag ut får en eller två veckor sedan och jag har redan samlat ihop 27 kr sen dess. Inte supermycket, men som sagt är det pengar man aldrig skulle haft annars för en liten förtjänst. Man ställer in hur ofta man vill ha undersökningar. I början är det lite segt som med allt annat, men när man har varit medlem ett tag och gjort många undersökningar blir man en värderad medlem och får mer poäng och mer undersökningar. Här om dagen fick jag 5 undersökningar i rad med kunde bara slutföra 3. Kvalificerar man inte sig för en undersökning får man ändå 5 poäng.
 
Man får oftast 50-70 poäng per undersökning, i alla fall som värderad medlem (vilket jag är). Minns inte vad man fick innan. Ibland kan det komma undersökningar där man kan få 200 poäng om man lyckas kvalificera sig.
 
4. Din Åsikt
Funkar som Åsiktstorget och Filmpanelen. Dock kan man inte ta ut pengar, bara presentkort. Jag tar alltid ut biobiljetter. Har hittils tagit ut två vilket betyder att jag tjänar lite över 200 kr. När man får biobiljetten står det att det är 100kr på den, men Insurgent kostar 130 och jag fick hela gratis. Registrera dig HÄR. Lite segt i början men sen får man fler undersökningar. Från alla dessa 3 sidor får jag undersökningar minst en gång i veckan från varje, som sagt.
 
Här får man ca 6-12 kr per undersökning.
 
Hoppas att jag kunde hjälpa till! Lämna en kommentar om du undrar över något.
 
BTW. Har tänkt göra Tutorial-videos på hur man ritar realistiskt, så stay tuned!
 
 


Postat av: Louie
2015-03-29 - 21:45:33

Bra tips, tack! :D

URL: http://louielei.blogg.se


Postat av: Emilia Åkerberg
2015-05-01 - 14:37:25

Åh tack så mycket för tipset!! Ska verkligen kolla in det :) Kram!

Svar: No problem! :D
Michaela

URL: http://akerbergs.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: