Rosie HW

 
 
Tidsinställt inlägg.
 


TUTORIAL: How to draw realistic lips

 
 
 
 


OLW

 
För ungefär en månad sedan ringde en kille från ett produktionsbolag mig och frågade om jag ville provspela för OLWs nya reklamfilm. Självklart sa jag ja och en dag senare åkte jag på provfilmning! Tycker att det är så roligt att gå på provfilmning faktiskt. Är inte nervös eller så utan tycker bara att det är roligt! Ungefär en vecka senare eller så fick jag veta att jag fick rollen, och veckan efter det var det inspelning! Ni ser mig vid 0.05-0.11.

Åååh, det är så otroligt roligt att vara framför kameran, bli "stylad" till en annan karaktär och så typ låtsas göra något eller vara någon annan! Det skulle vara så roligt om jag får fler liknande chanser!


MASCARA SOM INTE SMULAR??

Hej jag gillar inte bildlösa inlägg men nu får det bli så!
 
Det är så att jag älskar Lancomes mascaror, dock blir det dyrt i längden att köpa dem eftersom att, ja, de är dyrare än mascaror från märken man kan köpa på t ex. H&M osv. Så jag undrar om ni har något tips på någon mascara som inte smular? Vill att den ska vara lätt att tvätta bort men vill inte heller komma hem på kvällen och se att jag är helt svart under ögonen. 


The result