Feedback ♥

 
Det är helt otroligt vilken feedback jag har fått från min senaste teckning, föreställande Justin Bieber! Ovan ser ni att blogg.se gillade mitt inlägg. Tack för alla kommentarer jag har fått på det inlägget! ♥ Fick även ett inlägg på deras Facebooksida. :)
 
Förutom det fick den över 6000 gillningar och över 100 kommentarer på Facebook. Sedan så lade Splay (Youtubenätverket jag är med i) upp en screenshot från min video på deras Instagram, vilket gav mig över 900 nya följare på Instagram. Alltså, man blir så himla glad när man verkligen lagt ner tid på något och får så snälla kommentarer osv! Det motiverar en till att fortsätta. På Facebook har jag dock fått några negativa kommentarer, enbart för att det är Justin Bieber jag ritade. Antigen ignorerar jag dem eller tar bara bort dem, för jag tycker att det är så sjukt omoget och onödigt att ens kommentera om man inte gillar det man ser. Aja, det är de som slösar sin tid!


Drawing Justin Bieber

 
 
Såå nöjd! :)


TUTORIAL: How to draw realistic hair

 
 
 


Work in Progress: Justin Bieber

 
 
 
Detta har jag ritat denna helg! Får fortsätta nästa vecka. :)
 
 


Weheartit outfit inspiration

 
Jag älskar verkligen att gå in på weheartit och kolla på snygga outfits! Får jättemycket inspiration. Dock måste jag köpa nya kläder för att kunna bära den stilen jag gillar och vill ha just nu. Lite jobbigt när man redan har minst 100 plagg i garderoben. Man vill sälja dem och köpa nya för pengarna, men känns som att ingen vill köpa gamla kläder trots att man aldrig använt dem. Aja. 
 
Följ gärna min Fashion collection på Weheartit :)