"Treat yourself" shopping


[LÄNK] Luxury Leather Bag från Chiquelle

[LÄNK] Miss Selfridge Axelremsväska från Zalando

[LÄNK] Högelastiska Jeggings från Zara
 
Nu har jag precis nätshoppat! Jag är verkligen en sparare och snålar rätt mycket och låter mig aldrig köpa något till mig själv känns det som. Men nu när jag ändå sparat en massa pengar tänkte jag att jag kan förtjäna att unna mig något. För att inte ha dåligt samvete över att ha spenderat pengar så har jag anledningar till att jag köpte dessa saker. För det första äger jag ingen handväska, och jag är ändå vuxen nu, så jag tycker att jag "behöver" en. Samma sak med den lilla väskan, ibland behöver man ingen stor väska, men vill ändå ha plats för plånboken och lite annat smått. Då vill man ju ha en fin liten väska. Jag köpte egentligen en annan till Guldtuben, men var inte så värst nöjd med den tyvärr... Så därför köpte jag den lilla ovan! Jeggingsen (eller hur säger man?) köpte jag även i marinblått. Jag har redan exakt samma jeggings i båda färgerna, men de sitter så otroligt bra och är sjukt snygga. Då tycker jag att det är värt att ha ett extra par! De kostar trots allt bara 189 kr styck, haha.

Förresten har jag insett att Zara har sjuuukt bra jeggins! Beställde ett par jeggings i bikerstil förra året, och jag hade ingen aning om vilken storlek som skulle passa, men när de kom hem satt de bättre än ett par byxor någonsin suttit på mig! De kändes helt magiska. Väldigt bekväma dessutom! 

Den andra anledningen till att jag shoppade allt detta är att jag fyllde 21 i onsdags, så jag tyckte att jag förtjänade något mer utöver presenterna jag fick... Hahaha, yeah right. Förutom detta finns det en tröja jag kollat på jättelänge på Nelly, men de har inte min stolek just nu. När man fyller år får man 75 NLY points, eller vad det heter, som motsvarar 75 kr, så jag vill gärna utnyttja det innan poängen går ut. Får hoppas att storleken kommer in snart!

En annan sak jag gjorde idag var att jag beställde en tid till att tatuera ögonbrynen (3D tatuering) i Maj.  Det känns lite läskigt, men jag har ALLTID stört mig på att mitten på brynen är rätt fylliga och mörka, sen är det tunt med glipor längst ut. "Problemet" har alltid vart där, så det är inte så att jag noppat för mycket. Tanken är att jag ska känna mig mer bekväm utan smink. Många förstår inte varför jag tänker tatuera dem, men jag har kollat upp stället och folk verkar supernöjda. Brynen är dessutom en väldigt viktig sak för mig så det känns rätt. Hade jag haft jämna bryn, alltså att hela brynen är tunna eller fylliga, hade jag nog inte tatuerat dem. Det är just för att halva brynet är fylligt och halva tunt på båda sidorna. Tatueringen håller i tre år, så jag tycker att det kan vara värt de dyra pengarna. 
 
TREAT YOURSELF! Haha.
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: