Work in Progress

 


Beställt

 
Imorse beställde jag denna bomberjacka från Bik Bok! Tanken var aldrig att jag skulle beställa en bomberjacka, för jag inte vill ha som alla andra. Men alltså vafan, det är ju så snyggt! Och min skinnjacka från Chiquelle har ju alla ändå, så jag är inte precis originell. Min skinnjacka är dessutom den enda jackan jag verkligen gillar, så jag tycker att det passade bra med att hitta något mer! 
 
Den senaste tiden har jag gjort så många impulsköp osv. Jag är verkligen ingen slösare så det gör ju lite ont. Men jag tänker att jag förtjänar det då jag jobbat i snart ett år och sparat nästan varenda krona av min lön! Och när det kommer till jackor, byxor, väskor och skor tycker jag ändå att man kan betala lite mer och köpa något som är hållbart. 
 
Btw, visst är jag duktig som bloggat tre dagar i rad?! Det är ju mycket roligare när man faktiskt har något att blogga om. Är det förresten någon som vet hur jag får bort den mörka ramen runt bilderna på min blogg?
 


♥ Tumblr

 
Jag blir typ glad av att gå in på min Tumblr bara för att jag tycker att den är så fin! Haha. Är så nöjd med den! Jag försöker hålla mig till ett tema så gott jag kan. Alltså, jag vet inte vad jag mer jag ska säga om detta, men kolla gärna in den och följ om ni vill!
 
lefttoshine.tumblr.com