Over the Moon

 
En stund efter att jag kommit hem från jobbet fick jag ett meddelande av min kompis Elin om att det officiella Instagram kontot för Teen Wolf har lagt upp en av mina teckningar! Alltså, jag har sagt till mina kompisar att jag tappat lite motivation till att rita för vad jag än gör slutar folk bara följa mig. Jag ritar inte för följarna, det är inte så jag menar. Men ni förstår hur jag menar, right? Haha. Och så skämtade jag om att jag skulle få typ 5,500 följare till September tidigast (Hade 5,100 imorse). I skrivande stund har jag snart 7,000! Det känns så kul att äntligen få recognition för det hårda arbetet man lägger ner!


Drawing Crystal Reed

 
 
Ännu en Teen Wolf-teckning! Deras promotional pictures är i så otroligt bra kvalité, och bättre kvalité på utgångsbilden resulterar i en bättre teckning. Dessutom är det så många på youtube som gillar mina teckningar av Teen Wolf karaktärerna och vill alltid att jag ska rita fler, så denna gång fick det bli en av Crystal Reed som spelade Allison Argent.


Guldtuben 2016 + Goodiebag

I torsdags var jag på Guldtuben, som är en Youtubegala för er som inte vet. Jag var inbjuden eftersom att jag är med i nätverket Splay med min kanal på Youtube. Jag tog med mig min kompis Sofia som min gäst. Vi kom dit vid 17.00 för vår röda-mattan-tid var 17.15. När klockan var runt halv sex var vi inne på "minglet" som var innan galan. För oss hände det inte så mycket faktiskt, haha. Vi väntade mest på att galan skulle börja två och en halv timma senare, så ja, det var en väldigt lång väntan. Och att stå i klackar så länge när det knappt fanns någonstans att sitta var en aning jobbigt, men annars var det lite kul ändå! Inne på själva galan hade vi ju också rätt bra platser, som ni ser på bilden, eftersom att alla Splay partners får parkettplats.

Jag tycker att det var en rolig upplevelse. Dock kände jag mig lite out of place! Min kanal har ju trots allt bara 5000 prenumeranter jämfört med de flesta på galan som har minst 15-200 tusen. Och majoriteten av mina prenumeranter är från USA och England... Haha. Hur som helst har jag i fleeera år nu velat starta en youtubekanal med inriktning på skönhet/lifestyle typ. Nu blev jag faktiskt ännu mer pepp på att börja! (Och självklart ha kvar min konst-kanal).

När galan var slut fick man en goodiebag. På bilden ovan ser ni vad som fanns i den. Eller ja, Vitamin Well flaskan stod på stolen när man kom till sin plats inne på galan. Dessutom fick man några reklamgrejer från Comviq och två påsar från Haribo, men jag anser inte det som något intressant att visa. Hur som helst blev jag faktiskt glad över grejerna man fick! Det var alltså en rengöring från Aco Spotless och en acnekräm från Dermalex. Sedan ett år tillbaka har jag ju fått problem med finnar efter att knappt haft en enda finne i tonåren. Dock vågar jag inte spendera pengar på produkter jag inte vet kommer att funka. Nu har jag i alla fall börjat använda dessa två produkter, så jag får se om hyn blir bättre! Till sist fick man även ett läppglans från Lumene. 
 


Drawing a Human Heart

 
 


Anastasia Duo Brush 12


Tidigare i veckan fick jag ett paket med bl a. denna borste i brevlådan. Anastasia är ju väldigt populärt när det kommer till bryn och contouring. Dock har jag tyckt att priserna vart lite dyra, så jag passade på att beställa denna borste nu när den var till billigare pris. Dip brow var tyvärr slutsåld på samma sida. Nu när jag testat borsten förstår jag ändå priserna. Den är så otroligt bra och lätt att jobba med!! Jag är supernöjd. Egentligen vill jag ha Dip Brow också, helst så att jag kan använda det till Guldtuben nästa torsdag.. Men snål som jag är vill jag fortfarande vänta på någon slags rabatt. 245 kr känns fortfarande lite jobbigt, även fast jag alltid brytt mig om mina bryn. Ögonbrynen är enligt mig det viktigaste med hela makeupen. Basen också möjligtvis. 
 
Nej, nu löste sig problemet faktiskt! Ett tips till alla er är att googla på webbutikens namn + rabattkod och testa alla länkar som finns. Har man tur hittar man en kod som är giltig. Nu kan jag köpa Dip Brow för endast 208 kr! Katchiiing! haha. Nu får vi bara hoppas att paketet är framme tidigt nästa vecka.
 


Discover Weekly

Sitter och lyssnar på låtarna i min Discover Weekly lista på Spotify. Jag älskar att hitta nya låtar så jag försöker att lyssna på den minst en gång i veckan, då den uppdateras. Denna vecka var den här låten min favorit!