Guldtuben 2016 + Goodiebag

I torsdags var jag på Guldtuben, som är en Youtubegala för er som inte vet. Jag var inbjuden eftersom att jag är med i nätverket Splay med min kanal på Youtube. Jag tog med mig min kompis Sofia som min gäst. Vi kom dit vid 17.00 för vår röda-mattan-tid var 17.15. När klockan var runt halv sex var vi inne på "minglet" som var innan galan. För oss hände det inte så mycket faktiskt, haha. Vi väntade mest på att galan skulle börja två och en halv timma senare, så ja, det var en väldigt lång väntan. Och att stå i klackar så länge när det knappt fanns någonstans att sitta var en aning jobbigt, men annars var det lite kul ändå! Inne på själva galan hade vi ju också rätt bra platser, som ni ser på bilden, eftersom att alla Splay partners får parkettplats.

Jag tycker att det var en rolig upplevelse. Dock kände jag mig lite out of place! Min kanal har ju trots allt bara 5000 prenumeranter jämfört med de flesta på galan som har minst 15-200 tusen. Och majoriteten av mina prenumeranter är från USA och England... Haha. Hur som helst har jag i fleeera år nu velat starta en youtubekanal med inriktning på skönhet/lifestyle typ. Nu blev jag faktiskt ännu mer pepp på att börja! (Och självklart ha kvar min konst-kanal).

När galan var slut fick man en goodiebag. På bilden ovan ser ni vad som fanns i den. Eller ja, Vitamin Well flaskan stod på stolen när man kom till sin plats inne på galan. Dessutom fick man några reklamgrejer från Comviq och två påsar från Haribo, men jag anser inte det som något intressant att visa. Hur som helst blev jag faktiskt glad över grejerna man fick! Det var alltså en rengöring från Aco Spotless och en acnekräm från Dermalex. Sedan ett år tillbaka har jag ju fått problem med finnar efter att knappt haft en enda finne i tonåren. Dock vågar jag inte spendera pengar på produkter jag inte vet kommer att funka. Nu har jag i alla fall börjat använda dessa två produkter, så jag får se om hyn blir bättre! Till sist fick man även ett läppglans från Lumene. 
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: